gettyimages-57006365
PULS GRADA · lepota

Sezona venčanja uveliko je počela, te verujemo da već imate pozamašan spisak svečanih ceremonija tokom predstojećih meseci. Pored besprekorne toalete, koja mora biti elegantna i u skladu sa prilikom, ništa manje pažnje ne zaslužuju ni frizura i šminka. Te, ukoliko ste u potrazi za idealnom frizurom koja će istaći lepotu vaše kombinacije, u nastavku pogledajte neke od efektnih predloga.

Najveća inspiracija, kao i uvek, dolazi nam sa crvenog tepiha, od zanosnih holivudskih lepotica, koje su u više navrata demonstrirale kako se nonšalantno nosi svečana frizura. Niske punđe, nemirni uvojci ili glamur zlatnog Holivuda samo su neke od ideja. Stoga, hajde da zajedno pogledamo šta nam to zvezde preporučuju. Njihov izbor ipak ne bi trebalo da dovodimo u pitanje, zar ne?

Niska punđa + nežni uvojci

Ova neobavezna frizura Rejčel Mekadamas dokaz je da ne mora svaka punđa da deluje strogo i ozbiljno. Glavni pečat ovog izdanja jesu blagi talasi koji nežno uokviruju lice ističući njegovu lepotu.

Blago začešljana i pokupljena kosa

Ne morate imati dugu kosu da biste napravili ovu frizuru. Sve što vam treba je puno ukosnica i lak za kosu, te ćete ovakav izgled moći da postignete bez obzira na dužinu kose.

Kovrdže sa ukosnicama

Čak će i „najposlušnije” kovrdže posustati pod uticajem vlage i visokih temperatura. Kako ne biste suviše rizikovali, jednostavno uzmite nekoliko ukosnica, napravite razdeljak u stranu, i onaj deo gde ima manje kose pričvrstite ukosnicama, a drugi ostavite slobodno. Ovaj trik držaće nestašne uvojke na mestu, a vi ćete imati šik frizuru tokom celog dana.

Nežne pletenice

Iako klasične pletenice mogu delovti pomalo naivno i mladalački, uz ovu ležerniju varijantu izgledaćete sveže i romantično, baš kao glumica Eli Bember. Samo izvucite nekoliko uvojaka i malo prstima prođite kroz kosu kako biste postigli veći volumen.

Uglađena visoka punđa

Ovakvom glamuroznom punđom, uz dodatak zlatnih ukosnica ili ekstravagantnih cvetova, svakako ćete se izdvojiti u masi i postići vrlo upečatljiv efekat.

Nežna niska punđa u stranu

Za ovakvu frizuru nisu vam potrebne šiške. Sve što treba da uradite je da napravite duboki razdeljak sa strane (što neurednije, to bolje), i pustite da vam kosa lagano padne preko čela i ušiju, a zatim je pokupite u nisku neurednu punđu na starni suprotnoj od razdeljka.

Pletena punđa

Kako biste postigli ovakav elegantan izgled, napravite razdeljak na sredini, a zatim vežite niski rep. Nakon toga, napravite pletenicu od repa, pa je uvijte u punđu i pričvrstite ukosnicama, tako da se ne vide. Za sjajnu završnicu naprskajte malo laka za kosu.

Mokri talasi

Glamurozne talase u stilu zlatnog Holivuda, najbolje ćete postići presom za kosu, mada se ovakav vid oblikovanja kose ne preporučuje suviše često. Ipak, kada želite da zablistate, odlučite se za zanosne uvojke i oduševljenje svih prisutnih sigurno neće izostati.

Sitni talasi

Da li postoji period kada ovi neodoljivi talasi nisu bili u modi? Rekli bismo da ne. Imajte na umu da se najbolji efekat postiže na kraćoj kosi ili kosi srednje dužine, što Naomi Vots savršeno demonstrira.

Niska neobavezna punđa

Niska punđa koja jedva da je pričvršćena ukosnicama, uz nekoliko romantičnih uvojaka, koji padaju sa strane, i dubokim razdeljkom, svakako je definicija frizure koja je prigodna za bilo kakvo slavlje, a najlepše će se slagati uz maštovite letnje haljine.

comelavareicapelli-1523955739 Nega kose: Francuskinje nam otkrivaju najbolje savete lip-powder-composite-pic Novi kozmetički trend: Vreme je da probate ruž u prahu! Bio-Oil Srbija Nega i uživanje sa samo jednim proizvodom rexfeatures-9047043br Lakovi za nokte: 5 neodoljivih nijansi za sezonu proleće/leto 2018. · · ·