10 legendarnih golova
PULS GRADA · sport&rekreacija

Bez obzira da li je reč o spekulativnim poslednjim minutima odlučujuće utakmice, iznenadnoj povredi ili nekom drugom razlogu, tek ostaje pomalo misteriozna odluka velikih strelaca kada je pravi trenutak da okušaju sreću. Gol sa polovine terena je i više od pitanja sreće ili veštine nekog igrača, on kao da je precizna formula uspeha sprovedena na zelenoj površini – a reakcije su kao i obično urnebesne, a kako i ne bi bile, upravo ste podelili sa ostatkom čovečanstva nešto što postaje deo kolektivne istorije.

U sezoni 2013/2014. Wayne Rooney je preduzeo jedan od tih neverovatnih poteza koje vole svi verni fanovi fudbala, i kojim je otpočeo još jednu sezonu neverovatnih golova sa udaljenosti od polovine terena. Spektakularan gol, mnogi kažu bolji no Roonaldov, a na vama je da procenite i sami, naravno, ukoliko volite Manchester United.

1. WAYNE ROONEY (MANCHESTER UNITED)

2. DAVID BECKHAM (MANCHESTER UNITED / 1996.)

3. NAYIM (REAL ZARAGOZA / 1995.)

4. XABI ALONSO (LIVERPOOL / 2006.)

5. DEAN COX (LEYTON ORIENT)

6. RICHIE WELLENS (BLACKPOOL)

7. JONE SAMUELSEN (ODD GRENLAND)

8. JAKE HESSENTHALER (GILLINGHAM)

9. SABER KHLIFA (EVIAN TG)

10. STEFAN ISHIZAKI (ELFSBORG)

Pilates Upoznaj pilates da bi ga zavoleo Besplatni treninzi Zdrav život: Besplatni treninzi VIP Beach Masters Finale Vip Beach Masters turnira u Beogradu Kareem Abdul-Jabbar Top 5: Sportisti koji su postali glumci · · ·