Poznati parovi
U VAZDUHU · pop trash

Generacije naših mama i tata sećaju se nekih poznatih parova. Posle su prestali da prate trač rubrike i zaboravili ko je s kim u Holivudu, a to je tema u kojoj uvek ima novosti. Mi se sećamo ljubavisanja među glumcima i pevačima o kojima smo čitali u Huperu, ali nove generacije i internet izveštavaju o nekim sasvim novim.

Srećom tu je Tumblr nalog Oldloves.tumblr.com da nas podseti. Ako ste skloni tračarenju i pratite živote poznatih kad su bili mladi ili volite taj “Šta koji đavo?” efekat kopanja po internetu, ovo je blog za vas koji ćete listati dok ne stignete do poslednje strane i iznova se čuditi kako je moglo da vam promakne.

Pa da krenemo…

1. Tom Cruise i Nicole Kidman

Najpoznatiji selebriti par na koji smo svi zaboravili, a o kome se pričalo naširoko. Tom je tad bio na vrhuncu svoje karijere, a upoznali su se 1989. na snimanju filma Days of Thunder. U medijima ste uvek mogli pročitati kako ona ne sme da nosi visoke štikle zbog njega i kako joj Sajentolozi ne dozvoljavaju da ofarba kosu. Nakon razvoda 2001, Nicole je prosto procvetala i postala lepša i uspešnija nego ikada.

2. Dennis Quaid i Meg Ryan

Omiljeni američki par tokom devedesetih iznenada se rastao 2001. kada je slatka i simpatična Meg, junakinja romantičnih komedija, “odlepila” i odlučila da napusti porodicu kako se tada smatralo, da bi kasnije ona izjavila da je problem bilo dugogodišnje neverstvo.

3. Johnny Depp i Kate Moss

Definitivno jedan od najkul parova svih vremena sa najkul fotografijama posle John Lennona i Yoko Ono ili Sida i Nancy, bili su Depp i Moss. Rokeri u duši, selebritiji po profesiji, delovali su kao da je njihova ljubav zapisana u zvezdama. Ipak, ostali su zajedno samo četiri godine, a nakon toga je usledila mnogo duža veza sa Vanessom Paradis.

4. Johnny Depp i Winona Ryder

Čuvena je priča da je Johnny bio prvi Winonin dečko, kao i da je imao tetovažu “Winona Forever” koju je nakon raskida morao da uklanja.

5. Uma Thurman i Gary Oldman

Da, da, pre čuvene ljubavi sa Ethan Hawkom, Uma je bila u vezi sa Garyjem koga je upoznala dok je snimala film State of Grace 1990. i od koga se razvela dve godine kasnije.

6. Britney Spears i Justin Timberlake

Britney i Justin bili su pop par iz snova početkom dvehiljaditih kada su im karijere bile na vrhuncu. To je, navodno, bila prva ozbiljna veza za Britney i slikali su se za magazine kao da sutra ne postoji. A onda je Justin otišao i njihovu vezu nadživela je samo njegova solo karijera i zajednička fotografija na kojoj ona nosi haljinu od teksasa, a on odelo.

7. Robert Downey Jr. i Sarah Jessica Parker

Sarah i Robert su se upoznali 1984. na snimanju filma Firstborn i ostali zajedno do 1991. kada ona konačno više nije mogla da podnese njegovu zavisnost od narkotika.

8. Brad Pitt i Gwyneth Palthrow

Pre Angeline i pre Aniston, omiljeni holivudski par bili su Brad i Gwyneth koja je, kada su počeli da se zabavljaju 1994, imala 24 godine. Oni su se čak oblačili i šišali identično, a zajedno su ostali samo tri godine, iako je po količini paparaco fotgorafija to delovalo mnogo duže.

9. Mila Kunis i Macaulay Culkin

“Najlepša glumica na svetu” kako su je mnogo puta oslovili mediji, 2002. započela je vezu sa već davno otpisanim i zaboravljenim Culkinom sa kojim je ostala čak devet godina. Bilo je glasina i da planiraju venčanje, ali se ova želja novinara nikada nije realizovala.

10. Ben Affleck i Jennifer Lopez

Pre Garner bila je Lopez. Nespojiva ljubav r&b dive i američkog omiljenog filmskog dečka dugo je zbunjivala javnost, a South Park su čak snimili epoizodu kao parodiju na njihovu vezu nazvanu Fat Butt and Pancake Head.

Slatko od snova Top 5: Najbolje od domaćeg filmskog treša Rijaliti TV “Parovi” prizivaju novi srpski puritanizam Takmičenje za najlepšu guzu #Belfie: Vladavina zadnjica obey me! BDSM u ovdašnjem folku i popu: Budi sam na uzici · · · ·