Roditelji i rokeri kao deca
U VAZDUHU · pop trash

Kada vam neko pomene velika imena rokenrola sasvim sigurno pomislite kako su baš svi do jednoga imali teško i nsrećno detinjstvo koje je pratila burna rana mladost i da su upravo iz tih razloga postali buntovnici za primer.

Kao što već sigurno znate, svaka porodica je nesrećna na svoj način, ali generalizovanja ne treba da bude nigde, pa ni kada pričamo o rokerima i njihovim primarnim porodicama.

Fotografije koje ćete imati priliku da pogledate u našoj galeriji, svedoče o tome da iako su porodice često bile delimično ili sasvim protiv odabranog rokerskog puta njihovih mezimaca, to ipak nije značilo da jednom zatvorena vrata roditeljskog doma više nisu bila dostupna za muzičke velikane.

Kao što verovatno možete i da pretpostavite – život je daleko složeniji od jednostavnih objašnjenja koja se mogu dati u žutoj štampi, pa ipak, kada se tokom fotografisanja sedamdesetih David Crosby izjasnio tvrdeći da njegov otac ima mnogo protiv načina života kakav vodi njegov sin, a naročito upotrebe narkotika, on vam je time omogućio da virnete u ambivalentni porodičan odnos koji je verovatno imao dobar deo ovih muzičarskih legendi. Proverite ko se sve nalazi na fotografijama napravljenim između 1970. i 1971. i to u porodičnom „gnezdu“.

Frank Zappa i njegovi roditeljiOtvori galeriju
Zvezde koje su digitalno ostarile Kompjuterski ostarele zvezde – vreme je nemilosrdno Johnny Depp i Amber Heard Top 7 VIP blamova: Puče bruka, puče bruka… Bajaga, Marija Šerifović Najzaraznije domaće pesme: Joj, gde me nađe!!! Aluzije na seks Uđi mi u….trag: Najbolje od seksualno aluzivnog folka i popa · · ·