On Lemon naslovna
U VAZDUHU · promo

Još 2012. godine pokrenut je projekat „On Lemon“, sa ciljem da se napravi 100% prirodna limunada. Prvi proizvod kompanije bio je sok „Yerbata“, potpuno različit od dotadašnjih limunada na bazi jerba mate.

Cilj kompanije „On Lemon“ od početka je bio da stvori jedinstvene i neobične recepte za limunade sa sopstvenim obrtom. Sledeći trag vrtova i voćnjaka sa autohtonim biljkama u potrazi za najukusnijim ekološkim voćem i povrćem, isceđeno je toliko dobrih sadržaja koliko je moglo da stane u flašu. To je pomešano sa čistom izvorskom vodom, kako bi se izvuklo još više ukusa.

Dobijeni proizvod predstavlja pravu bombu ukusa od kojih čula nikako neće ostati ravnodušna. Otvorenost za nove originalne i iznenađujuće ukuse još uvek je prisutna, kao i želja za otkrivanjem zaboravljenih recepata. Saradnja sa malim porodičnim gazdinstvima omogućava biranje pravih sastojaka, uz vođenje računa o najboljem kvalitetu i ukusu.

ON LEMON crna ribizla – 25% voćnog ludila. Prirodni sok od crne ribizle, sa sokom od limuna i crne šargarepe. Crna ribizla spada u vrste šumsog voća sa većim sadržajem vitamina C. U 100 grama voća se nalazi čak 181 mg vitamina C, što je 4 puta veća koncentracija nego u narandžama. Tako da količina od 100 g, ili jedna šaka crnih ribizli, obezbeđuje tačno 258% dnevnih potreba za vitaminom C. One su bogat izvor antioksidanata. Pored toga, one smanjuju i nivo holesterola u krvi, sprečavaju razvoj arteroskleroze i stabilizuju vaš krvni pritisak.

Coca-Cola podrška mladima Novi Sad Mladi iz Novog Sada na edukativnim radionicama fokus Šest trening saveta Nine Seničar: Uz boks do top forme 3 Kako sačuvati srce društva SM-J600F_001_Front_Lavendar Samsung predstavio Galaxy J6 · ·