cover
U VAZDUHU · urban flash

Biti u ljubavnoj vezi nije uvek jednostavno i super romantično, kao što se prikazuje u holivudskim ljubavnim filmovima. Leptirići u stomaku, razmena zaljubljenih pogleda i obostrani trud, početak su svake nove veze. Ali da li će ona trajati, to je pravo pitanje, pa evo kako možete biti sigurni da ste se približili pronalaženju „onog pravog“.

Ako se izabranik vašeg srca drž svojih obećanja, poštuje vašu porodicu i prijatelje, voli da provodi vreme s vama, govori da prelepo izgledate, pažljivo vas sluša, poštuje vaše mišljenje, prihvata sve vaše mane, i planira zajedničku budućnost, biće da ste konačno stali na “ludi kamen” i pronašli dugovečnu ljubav.

Po principu čupkanja latica cveta uz staro dobro “voli me, ne voli me”, pogledajte ilustracije u galeriji pa saznajte na kom je stadijumu vaša veza.

(foto izvor: www.brightside.me)Otvori galeriju
saksija Viride: Saksija koja ima svoj izvor svetlosti 10-times-people-had-no-idea-what-they-were-wearing-3-59a02580ca68a__605 Kina: Kad ljudi ne znaju šta piše na majici koju nose Gde ćemo za vikend? Amstel i City Magazine (foto: shutterstock) Gde ćemo i šta ćemo za vikend? Predlozi super aktivnosti za vikend sa prijateljima title-30-768x429 Pet realnosti u vezi za koje morate znati · · · ·