collage
PULS GRADA · stilistika

Iako ovo leto po temperaturama i obilnim kišama ne liči na ono na šta smo navikli, te se umesto kratke i lagane odeće pre opredeljujemo za slojevito odevanje, to ne znači da ne možemo izgledati moderno i šik, čak i ako napolju nije toliko toplo. Poznate blogerke i influenserke svakodnevno se trude da sa nama podele svoje maštovite modne izbore. Sledeći njihov primer, danas vam otkrivamo 12 idealnih modnih kombinacija koje ćete rado kopirati ovog leta.

No, iako je prva asocijacija na letnje odevanje lepršava, cvetna haljina, ovoga puta donosimo vam malo drugačiji izbor odevnih komada i modnih detalja kojima iste možete stilizovati. Najbolje od svega je što većinu njih sigurno već imate kod kuće, te je ovo samo dodatna inspiracija kako se možete igrati i kombinovati ih ovog leta. Rustično, elegantno, retro, boho… Na vama je da  sledite trenutno raspoloženje i isprobate šta vam najbolje stoji, a predlozi koji slede u našoj galeriji sigurno će vam u tome pomoći.

Bela boja + aksesoari neutralnih tonovaOtvori galeriju
collage Kako da se oblačite leti ukoliko ne volite boho stil collage 15 tajni dobrog stila za muškarce cover www.thetrendspotter.net Najbolji asesoari za leto 2018. famosas-sin-estilista-1522940425 Poznate dame koje nemaju stilistu · · ·