pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Na prvi pogled su nam ove slike delovale kao tipične fotografije parova na putovanjima, međutim, iza njih se krije jedna mnogo zanimljivija priča. Ljubavnici sa fotografije su morali da premoste veliku barijeru da bi konačno završili zajedno, a tu pre svega mislimo na udaljenost između njihovih mesta stanovanja, koja je iznosila čak 13 hiljada kilometara.

Rob i Žoli su se prvi put upoznali na jednom putovanju. Vrlo brzo im je postalo jasno da su stvoreni jedno za drugo, ali nažalost postojao je jedan mali problem. Rob je živeo u SAD, dok je Džoli sa Filipina. Ipak, nisu očajavali i odlučili su da nastave da komuniciraju preko Facebooka i ostalih društvenih mreža. Budući da više nisu mogli da izdrže da ne budu zajedno, dogovorili su se da se nađu na pola puta.

Posećivali su Italiju, Španiju, Portugaliju i Rusiju, ali svaki put su nanovo morali da preživljavaju bolan rastanak na aerdromu. U usamljenom povratku kući već su maštali o narednom susretu.

Kao suvenir sa svojih zajedničkih putovanja, na svakoj destinaciji su pravili fotografije na kojima se ljube u istoj pozi. Godinama kasnije, premetili su da već imaju pravu malu kolekciju pa su odlučili da je podele sa svetom kako bi inspirisali i druge parove u vezama na daljinu da ne odustaju od svoje ljubavi. Kao što ćete videti na fotografijama u našoj galeriji, njihovo strpljenje se isplatilo i danas žive zajedno kao bračni par. Više informacija o njihovim avanturama možete pronaći OVDE.

Rob i Žoli u MilanuOtvori galeriju
tommy-back-cover-longshorts-1510771720 Njujorški taksisti poziraju kao modeli za novi zabavni kalendar Seks i mladost Seks nas čini 10 godina mlađim pagecover Mračne „stock“ slike: Uznemirijuće ili urnebesno? pjimage Evo zašto muškarci žive kraće nego žene (galerija) · · ·