collage
KULTURA · strip

Svet u kome živimo menja se neverovatnom brzinom. Pre samo 50 godina, pametni telefoni pripadali su naučnoj fantastici, dok ih danas ima gotovo svako dete. Takve promene neminovno utiču ne samo na naš stil života, već i na sistem vrednosti za koje se zalažemo.

Od toga kakve automobile vozimo, kako se družimo i provodimo slobodno vreme, preko zabave i razonode, pa sve do upoznavanja srodne duše, partnerskih odnosa i formiranja porodice, sve se toliko promenilo, da nam se čini kao da život pre interneta, modernih tehnologija i društvenih mreža nikada nije postojao. U galeriji pogledajte fotografije koje to nesumnjivo potvrđuju.

Nekad i sad...Otvori galeriju
collage Kako bi poznati crtani junaci izgledali u poznim godinama girlfriend-boyfriend-dog-sitter-comics-akiro-tea-0 Neugodni trenuci: Strip koji savršeno prikazuje život sa psom easily-confused-words-homophones-bruce-worden-181-5b0e558ef24f6__700 Slikoviti vodič kroz engleske reči koje se različito pišu, a isto izgovaraju TRAS! #2 Tras: Drugi beogradski festival stripa · · · ·