5a940a1ddc2b3_p9iUxAb__605
PULS GRADA · stilistika

Ukoliko ste pomislili da je dizajniranje igračaka teško, čekajte samo da vidite listu modnih katastrofa koje smo zabeležili širom sveta. Verujte nam na reč, dizajniranje odeće je mnogo veći izazov. Znate ono kada pokušate da stilizujete bele pantalone, pa se apstraktne šare po njima pobrinu da to liči na sve sem na uredan, elegantan izgled. Ili kada se dizajner malo zanese, pa od farmerki sa prorezima na kolenima ostane samo pojas sa ritama. Da, da, upravo o tome je ovde reč. Galerija koja sledi definitivno potvrđuje da je i kreatorima potrebno da čuju tuđe mišljenje pre nego što se upuste u realizaciju svojih ideja.

Iako je lepo biti drugačiji i negovati svoj unikatan stil odevanja, ipak treba imati na umu da je granica između nesvakidašnjeg modnog odabira i klovnovskog izgleda nekada vrlo tanka. Verujemo da će vas fotografije koje slede slatko nasmejati, ali i navesti da dobro promislite pre nego što sledeći put krenete u šoping.

Kada se dizajner malo zanese...Otvori galeriju
cover Idealni autfit za svaki horoskopski znak u 2018. godini cover Panama šeširi su opet u modi cover Osam spektakularnih cipela za proleće cover Snatch: Novi second hand i vintage shop u Beogradu · ·