Optičke prevare
fotografija

Verujete svojim čulima i mislite da vas ona ne mogu izneveriti. Razmislite ponovo, jer upravo ove fotografije pokazaće vam da uprkos onome što vidite, dakle onome što vam vaše čulo vida poručuje, vi znate da je nemoguće i stoga uporno nastavljate da gledate.

Pitate se u čemu je caka, ali mi vam nećemo otkriti sve, dovoljno je reći da uz pomoć neobične perspektive možete postići zabavne optičke varke.

Malo poznata činjenica jeste, da smo u prirodi gotovo svakodnevno okruženi mnogobrojnim optičkim varkama, a ako ste sumnjičavi po pitanju ove činjenice – pogledajte fotografije u našoj galeriji! Ono što vidite nije i ono kako stvari zaista stoje, ili u slučaju ovih fotografija lebde. Ako vas zanima okušajte se u sličnim optičkim iluzijama, ali uvek imajte na umu – u životu je ponekad važno promeniti perspektivu gledanja na stvari, jer na taj način možda zapazite nešto što se krilo, a sve je vreme zapravo bilo tu, baš na dohvat ruke!

Zbuniće vaše čulo vidaOtvori galeriju
Slike iz prošlosti Retke fotografije koje pokazuju kako se nekada živelo Foodography Foodography – za ljubitelje hrane i Instagrama Mačke i dečaci Dečaci i njihovi ljubimci Pre i posle dijete Ostvarenje cilja: Simpatične fotografije „pre“ i „posle“ dijete