123456
NULL · stilistika

Modeli na pistama već šetaju kolekcije za proleće 2018, ali pored dizajnirane garderobe, šminke, obuće i frizure, nijedan stajling ne može da prođe bez savršenog manikira. Usklađivanje boje noktiju sa onim što oblačimo u modnom svetu se smatra obaveznim.

Kako da najbolje vidite ima li neka osoba stila – pogledajte joj u ruke…

Neverovatno je koliko mala površina koju zauzimaju nokti može biti važna u modnom svetu. Pločice koje se nalaze na vrhovima naših prstiju, za ljude koji se bave modom predstavljaju prostor gde mogu da primenjuju kreativne ideje, koje su od izuzetne važnosti za celokupan utisak koji osoba može da ostavi, a koji podrazumeva da je doživimo kao urbanu i modernu ili ne. Ovog proleća, sudeći prema modnim stručnjacima, dominiraće tamnija nijansa metalik boje i pojedinačne linije na nokatnoj površini. U našoj galeriji pogledajte kakve ćemo sve manikir trendove pratiti i upražnjavati u toku 2018. godine, a koje smo zapazili na revijama i u editorijalima čuvenih modnih kuća.

Club Monaco Otvori galeriju
LV torbe Sva lica Louis Vuitton torbe cover Klasični mantil u novom ruhu cover Dobar par cipela menja sve cover 5×5 komada nakita idealnih za leto · · ·