winner-1547499929
PULS GRADA · stilistika

Princeza Dajana bila je neosporno modna ikona svog vremena, čije fotografije i očaravajuće modne kombinacije i dalje inspirišu žene širom sveta. Sa druge strane, od kako je postala članica kraljevske porodice, Megan Markl ne prestaje da fascinira svojim istančanim modnim ukusom. Slučajnost ili ne, tek paralela između modnih afiniteta ove dve dame više je nego očigledna.

Da je Megan Markl modna ikona ovog doba, svima je jasno. Setimo se samo svih njenih čarobnih kombinacija koje je prošetala samo tokom protekle godineŠik kompleti, damske haljine, te prefinjeni asesoari, glavna su odlika njenog modnog stila, zahvaljujući kome konstantno izaziva oduševljenje pripadnika oba pola. Činjenica je da je reč o sofisticiranoj, harizmatičnoj dami jasno profilisanog modnog ukusa, ali je teško oteti se utisku da Megan svojim modnim izborima često podseća na princezu Dajanu. Da li je posredi omaž pokojnoj princezi ili samo sličan modni senzibilitet, ostaje da vidimo… U svakom slučaju, možemo zaključiti da Megan zasluženo nosi titulu Dajanine naslednice, o čemu najbolje svedoči galerija koja sledi. Uživajte!

Slučajnost ili ne?Otvori galeriju

 

collage 7 odevnih komada koje svaka žena jarac treba da ima u svom ormaru collage 5 pari cipela koje svaki muškarac od stila treba da ima cover Stajliš cipele koje će se nositi u 2019. collage Najbolji stilski trikovi za prikrivanje suvišnih kilograma · · · · · ·