Albumi bez članova
KULTURA · muzika

Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledalo da se sa korica albuma skinu fotografije preminulih članova, dakle samo preživeli mogu da pevaju – užasno! Umetnici sa istančanim smislom za humor Jean-Marie Delbes i Hatim El pripremili su seriju fotografija pod nazivom „Live! (I See Dead People)“ u kojima se poigravaju sa omotima albuma, živim i preminulim članovima bendova. Danas je i poslednji preživeli član originalne postave benda „The Ramones“, Tommy Ramone, preminuo u 62 godini života.

Među umetnicima u ovom projektu nalaze se istinski rock klasici poput bendova – Beatles, Ramones, Clash, Beach Boys, Nirvana i solo umetnika kao što je bio Nick Drake. Ono što je ostalo kada su Jean-Marie Delbes i Hatim El u Photoshopu uklonili fotografije preminulih članova sastava može se razumeti kao velika praznina. Osećanje da nešto nedostaje uvek se može nadomestiti slušanjem njihove muzike, to je nešto što ne nestaje tako lako.

AC/DC "Highway to Hell"Otvori galeriju
Lana Del Rey Muzička recenzija: Lana Del Rey „Ultraviolence“ Otvaranje Preko 40 000 ljudi na otvaranju EXITa EXIT EXIT avantura 10-17. jula EXIT festival MyExit: Sjajni koncerti, slučajni susreti i index sendviči · ·