Najbolje patike za zimu
PULS GRADA · moda

Kako nalažu modni trendovi, i ove zime su patike obuća broj jedan. Tople su i mogu se nositi uz gotovo svu garderobu, od one za svaki dan, preko poslovne do one za svečane izlaske, na suknje i haljine, baš niko vam ove sezone neće uzeti za zlo, što ste umesto neudobnih salonki odlučili da svoja stopala sačuvate bespotrebnih muka. Ako ste zabrinuti kako će sve to izgledati, naš vam je savet da ne budete konzervativni, jer su se mnoge modne kuće postarale da i patike ne budu ono što su nekad bile – samo obuća za sport i rekreaciju.

Upravo tako, nekada su služile da bez problema u teretani, na pilatesu ili trčanju sačuvate svoje zglobove i osetljiva stopala, a danas su ona ušla u krugove visoke mode i sa ponosom ih njihovi dizajneri i proizvođači nude kao idealnu obuću u svim prilikama. Bilo da su napravljene od meke kože ili high-tech tkanina tokom zime izgleda nema vernijeg prijatelja od toplih patika. Neke od njih dizajnom više liče na cipele, a neke su šik i ekstravagantne, poput onih od zmijske kože intenzivnih boja, u kojima vam ni snežni smetovi neće smočiti stopalo.

Eytys Odyssey Otvori galeriju
naslovna kampanje Najbolje modne kampanje za proleće 2015. Zlatni globus Najbolje i najgore obučene zvezde na dodeli Zlatnih globusa Kreativni šalovi Šalovi koji privlače pažnju Najmaštovitiji modni editorijali Dazed: Najneobičniji modni editorijali u 2014. godini · · · · ·