Spakujte se za letovanje
U VAZDUHU · urban flash

Tokom letnjih praznika ma koliko da ste fokusirani na pripremu i pakovanje, noć pred putovanje uvek se pretvori u nemirno vrpoljenje po krevetu praćeno nesanicom, ili pakovanje u poslednji čas, bez redosleda, spiska i sa neizvesnim ishodom. Možda će vam naši trikovi biti od velike pomoći, ili će vam se naći baš onda kada ste mislili da u taj kofer više ništa neće stati…

Ako vam sada ponudimo putovanje bez glavobolje, uzbuđenja i nervoze, u kojem bi trebalo, baš kao po pravilu, da uživate, da se na vreme spakujete, a na avion odete nasmejani, sa predivnom nijansom karmina koji tek što ste kupili, sveže isfenirani – nemojte reći da tako nešto nije moguće. Pokušajte da se pridržavate naših 21 saveta i tako sebi olakšate putovanje i pre nego što ste na željenu destinaciju pristigli.

Kad već plaćate internet, zašto da ne pronađete aranžman kakav želite, ali znajte da tu postoji nekoliko trikova, za početak – morate da brišete history i cookies iz vašeg kompjutera, jer će tako cena nekog low-cost aranžmana biti uvek jednako povoljna! Ukoliko to ne uradite velike su šanse da će sa svakim vašim novim odlaskom na istu stranicu ova pokazivati kako je potražnja velika, pa cena aranžmana ili leta raste iz minuta u minut – zahvalite nam se kasnije!

Brine li vas eventualno razliven šampon ili kaladont po vašim čistim stvarima? Nema potrebe da se nervirate kada se šteta već dogodi, već budite obavešteni kako da je valjano sprečite. Nekoliko puta sve tečnosti iz vašeg kofera obmotajte lepljivom folijom čvrsto stegnite i eventualno stavite sve preparate u jednu običnu kesu iz supermarketa. Voila i srećan vam put!

Gravity Illusions Iluzije gravitacije na strmim ulicama San Franciska Poznati koji su se zabavljali početkom veka Zaboravljeni holivudski parovi maskota 10 najružnijih sportskih maskota Kola na pola Sve na pola: Posledica jednog bolnog raskida · ·