23 savršene košulje
PULS GRADA · moda

Ah to leto, brzo prolazi, a sudeći prema onome što nam je do sada pokazalo, avgust će biti mesec udobnih mokasina i lanenih košulja u najboljem slučaju. Za sve one čiji su godišnji odmori završeni, a pripreme za nove radne obaveze postaju svakodnevica evo predloga kako da se obučete. Praktično, ležerno, poštujući kancelarijski „dress code“ pred vama je njeno visočanstvo – košulja!

Kroz istoriju odevanja pokazalo se da su žene rado, ma čak i iz prikrajka posmatrale košulju, kao praktičan i klasičan muški odevni predmet u kojem su lako mogle da se zamisle. Danas se ona podrazumeva u svakom ormanu, bez obzira na pol i godine. Poput male crne haljine, dobra košulja može da bude idealna za radni sastanak, popodnevnu šetnju i odmor sa prijateljima, svečani večernji izlazak, pa čak i kao prijatna zamena za klasičnu pidžamu. Što smo videli od leta, videli smo…možda će nas iznenaditi još ponekim vrelim letnjim danom, ali ne treba se previše nadati. Umesto toga, zaronite u svoj garderober i proberite, jer avgust je idealan mesec za košulje – svih boja, krojeva i dezena.

Plava prugasta košuljaOtvori galeriju
Nina Karlavaris Kupaći kostimi Nine Karlavaris Najbolje obučeni muškarci 8 najbolje obučenih muškaraca u julu Michael Jackson Modna obeležja u muzičkim spotovima Sarah Martindale samouverena na plaži Vaše telo je vaš ponos: Kako se nosi XXL na plaži? · · · ·