Knower-band
KULTURA · muzika

Treća sezona Musicology Barcaffè Sessions počinje lepim vestima. Naime, serijal koncerata koji neguje kvalitetne muzičke događaje u intimnoj atmosferi, pored Ljubljane, dobiće svoje izdanje i u Zagrebu, a karte za najavljene koncerte su već u prodaji. Svoju misiju da pomogne i podrži razvoj kulture, ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu, Barcaffé će nastaviti i u novoj sezoni, kao generalni partner festivala.

Na prvom koncertu serijala, koji će obuhvatiti sve tri zemlje, nastupiće omiljeni italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Biondi. On će početkom oktobra nastupiti prvo u Beogradu, dok će 6. oktobra održati koncert u Zagrebu, a 7. u Ljubljani. On će na ovim koncertima, osim svojih starih hitova, premijerno predstaviti i pesme sa novog albuma Brasil, koji će nas svojim egzotičnim bosanova prizvukom preneti preko okeana.

Prvi put u Ljubljani, 3. novembra i 4. novembra u Beogradu, nastupiće američki bend Knower. Ova Youtube senzacija je satiričnim tekstovima, koji se vrlo često dotiču politike i modernog života, plesnim ritmovima i interesantnim harmonijama, osvojila milione slušalaca i pregleda na mrežama i time postala viral. Njihovi živi nastupi imaju reputaciju žurke koja se ne sme propustiti, kako zbog sjajne svirke, tako i izuzetno energičnog nastupa i živopisnog stajlinga.

Kezija Džons, iako čest gost u Beogradu, krajem novembra će predstaviti i pesme koje će se naći na njegovom novom albumu, dok će u Zagrebu i Ljubljani nastupiti po prvi put, 1. i 2. decembra. Tvorac blufank muzičkog pravca i impresivni gitarista i pevač, podsetiće zašto su njegovi koncerti doživljaj kome se iznova vraćamo, kada ga prvi put doživimo.

Musicology Barcaffe Sessions će svojim trećim izdanjem nastaviti da dobrom muzikom i uživanjem u vrhunskoj espreso kafi povezuje region i stvara brend koji unosi lepše tonove u svakodnevicu.

TROPICS Nocturnal Soul album cover City letnja preporuka #10: Album „Nocturnal Soul“ Tropics-a Nišvil City letnja preporuka #7: Nišville Jazz Festival 2018 Inge-Ginsberg-Music-Video 96-godišnja baka je frontmenka metal benda 1. Banner Image 1440 x 720 5 najboljih denshol pesama svih vremena · · · ·