Kamera
U VAZDUHU · tech/web

Kameru telefona koristimo za snimanje videa i fotografisanje. Međutim, postoje i drugi načini da se koristi kamera, čisto kako biste iskoristili sav njen potencijal. Uz pravu kombinaciju aplikacije i kamere na telefonu, možete zaista da dobijete zanimljive rezultate…

Ipak je to pametni telefon, te je sigurno da može da učini mnogo toga za nas. Da li ste znali da možete da prevedete tekst uz pomoć kamere?

Prevod

Sa digitalnom kamerom telefona možete prevesti naslove ili tekst u realnom vremenu. Sve što vam je potrebno jeste aplikacija za mobilni Google Translate. Samo fotkate ono što ne možete da prevedete i taj sadržaj uz pomoć aplikacije prevedete na jezik koji razumete.
Dostupno za iPhone i Android uređaje.

Skeniranje dokumenata 

Da biste koristili kameru kao skener potrebna vam je aplikacija  Evernote Scannable. Ona se smatra jednom od najboljih aplikacija koju možete koristiti u ove svrhe. Aplikacija može da skenira gotovo sve, dokumenta, fotografije, web stranice, a sve što treba da uradite jeste da sačuvate ono što se kamerom snimili i aplikacija uradi ostalo.
Dostupno za iPhone uređaje. Za korisnike Androida predlažemo aplikaciju CamScanner.

Stargazing

Ne morate imati znanje o astronomiji i umeti da imenujete sve zvezde na nebu. Samo vam treba smartphone i aplikacija Skyview. I eto, sve zvezde i zvezdane konstelacije su tu iznad vas, i imenovane su. Sada kada budete pružali telefon ka nebu, neka bude uključena i aplikacija.
Dostupno za iPhone i Android uređaje.

Mobilni telefon najbezbedniji COOLPAD MAX: Najbezbedniji telefon na svetu Google logo Google: Stvari koje možda niste znali o ovoj kompaniji Senzor za parkiranje FenSens – mobilna aplikacija koja olakšava parkiranje 3_Lumir_3 Kreativne ideje ·