BeFunky-collage (7)
PULS GRADA · stilistika

Uskoro punite 30 godina? Pre nego što počnete da paničite i bacite se na organizaciju rođendanske proslave, duboko udahnite i znajte da ta okrugla cifra ne treba da vas plaši. Uostalom, tridesete su nove dvadesete, te još uvek nema razloga za brigu.

Činjenica je da više nećete imati toliko snage i volje za besomučno partijanje do jutra, ali ćete zato mnogo više uživati u miru sa sobom i iskustvu koje godine neminovno donose. Naučićete da pravite prioritete, raspolažete novcem, te ćete nakon silnog eksperimentisanja sa raznim modnim stilovima napokon pronaći vizuelni identitet koji vam najbolje pristaje. Kupovaćete ređe, ali ćete zato birati kvalitetnije komade koji će vam trajati znatno duže.

Sa tim u vezi, nije loše podsetiti se koji su to komadi i asesoari koji čine osnovu šik, elegantnog odevanja koji garantuju stilizovan izgled u svakoj prilici. Pored klasike u vidu bele košulje, male crne haljine, kvalitetnog džinsa, bele majice i neutralnog trenča, tu je još po neka stavka koja bi trebalo da se nađe u garderoberu svake devojke od stila pre nego što napuni 30 godina. Drage dame, opustite se, razvucite osmeh na licu i pažljivo čekirajte listu koja sledi. Jer najbolje tek dolazi!

1. Kvalitetna dizajnerska torba

Kvalitetna veća torbaOtvori galeriju

2. Šik putni prtljag

Šik putni prtljagOtvori galeriju

3. Večernja torbica

Večernja torbicaOtvori galeriju

4. Elegantne šik čizme

Efektne čizmeOtvori galeriju

5. Par udobne ravne obuće

Udobna ravna obućaOtvori galeriju

6. Udobne visoke potpetice

Visoke potpeticeOtvori galeriju

7. Sandale

SandaleOtvori galeriju

8. Patike

PatikeOtvori galeriju

9. Vintidž nakit

Vintidž nakitOtvori galeriju

10. Stejtment detalji

Stejtment detaljiOtvori galeriju

 

BeFunky-collage (3) Evo zašto je Monika Geler bila najstilizovanija junakinja iz „Prijatelja“ BeFunky-collage (2) Šta obući na devojačko veče? BeFunky-collage (3) Retro stil Hilari Klinton koji želimo da kopiramo BeFunky-collage (1) Zašto vaš partner i vi treba češće da se oblačite kao Emili Blant i Džon Krasinski · · · · · ·