jobs
U VAZDUHU · urban flash

Biti preduzetnik nije nimalo lako. Za početak potrebni su vam velika samodisciplina i motivacija, što je u vreme izobilja zabavnih sadržaja i opcija kvalitetnog provođenja vremena za mnoge nepremostiva prepreka.

Kao jedno od rešenja za smanjenje besposličarenja i gubljenja vremena, prilažamo vam ovu infografiku u kojoj su sakupljeni najinspirativniji citati nekih od najpoznatijih preduzetnika kao što su Steve Jobs, Bill Gates, Warren Buffett i Walt Disney. Veliki broj njih je samostalno stekao svoje bogatstvo kao rezultat rada i talenta, a ne porodičnog imovinskog stanja i privilegija.

Pročitajte šta imaju da kažu, i ako vam to pomogne u vašem poslu, setite se nas kada budete pijuckali šampanjac na nekoj luksuznoj terasi na krovovima njujorških zgrada.

Nova "in" stvarčica - selfie cipela Nova „in“ stvarčica – selfie cipela Zlatna torta Najskuplja torta na svetu Izmišljen donji veš kao deo humanitarnog programa David Beckham u lažnoj reklami za donji veš Teletabisi i okultne radnje Crno-beli Teletabisi ·