BeFunky-collage (17)
PULS GRADA · stilistika

Stigao je april, a sa njim i lepše vreme. Sunčani zraci bude u nama neku novu energiju i želju da izgledamo svežije i drugačije, ali i da se poigramo sopstvenim modnim stilom. Lepršavi materijali, jarke boje i aktraktivni dezeni samo su neki od aduta prolećne garderobe, te vam zato u nastavku donosimo čak 30 maštovitih kreacija za svaki dan ovog čarobnog meseca.

Iako se proleće tek stidljivo nazire, budući da su jutra i večeri i dalje prilično hladne, čini se da smo već uveliko odložili tešku zimsku garderobu, te ponosno ušetali u omiljene prolećne komade. Ono što je prednost ovog doba godine jesu upravo slojevite kombinacije koje možemo nositi od jutra do mraka, i lako prilagođavati različitim prilikama. Šik sakoi, lagani mantili, lepršave pantalone, dezenirane midi suknje i haljine, te atraktivne sandale i udobne patike čine osnovu dobrog prolećnog stila sa kojom nema greške. Uz efektan detalj u vidu šarene ešarpe, neobične torbe ili zanimljivih naušnica, vaš modni stil poprimiće jedan svež, uzbudljiv ton, a vi ćete uvek izgledati moderno i drugačije. Galerija koja sledi prava je riznica sofisticiranog prolećnog stila, te se ne ustručavajte da ukradete po neku ideju.

Bela majica + mantil + džinsOtvori galeriju

 

cover www.popsugar.com Drage ljubiteljke cipela – ovo su najbolje letnje sandale BeFunky-collage (7) 30 asesoara koje svaka devojka treba da poseduje pre tridesete BeFunky-collage (3) Evo zašto je Monika Geler bila najstilizovanija junakinja iz „Prijatelja“ BeFunky-collage (2) Šta obući na devojačko veče? · · · ·