4-barve-1000x500
PULS GRADA · moda

Ako ste tokom odrastanja od mame tražili modne savete, sigurno vam je bar jednom rekla da se neka boja ne slaže dobro sa vašim tenom. U 2018. ovakav način gledanja na modu je pomalo staromodan, ali svakako i dalje važi da za svakoga od nas postoje boje koje nam više pristaju od ostalih.

Ispostavilo se, međutim, da neke boje svima dobro stoje, bez obzira na to kakvi su nam ten ili boja kose. Direktorka Pantone instituta boja, Leatrice Eiseman, je izdvojila 4 takve boje za koje smatra da pružaju dobar balans topline i hladnoće.

1. Puder roza

Ova svetla nijansa roze boje ne samo što dobro stoji na svakom tipu kože, ona će takođe naglasiti i prirodno rumenilo vašeg lica.

Devojka u puder roze haljiniOtvori galeriju

2. Patlidžan ljubičasta

Leatrice Eiseman tvrdi da je ova boja pogodna za sve prilike i preporučuje nam da klasične komade odeće, koje svakako moramo imati, sledeći put nabavimo u patlidžan ljubičastoj.

Diletta BonaiutiOtvori galeriju

3. Crvena

Ah, ta crvena! Neodoljiva je u svako doba godina, a posebno dobro će se uklopiti uz vaše uobičajene odevne kombinacije za neobavezne šetnje po gradu.

Teddy QuinlivanOtvori galeriju

4. Tamno tirkizna

Tamno tirkizna dobro izgleda na većini žena, međutim, mora se priznati da nije lako uklopiti je sa drugim bojama. Pogledajte kako je to pošlo za rukom devojkama u našoj galeriji.

Emily RatajkowskiOtvori galeriju
goldenglobescover Žene u crnom: Najbolje obučene zvezde na dodeli Zlatnih globusa Trendi frizure Trendi frizure za proleće 2018. Trendovi 2018. 10 modnih trendova koje bi trebalo da pratite u 2018. G-EasyxHM H&M – Nova kolekcija za muškarce · ·