Humanitarna modna revija
PULS GRADA · aktuelno

Humanitarna modna revija koja će se održati 9. marta u Mikser House-u sa početkom u 20 časova organizovana je u cilju prikupljanja novčanih sredstava za opremanje rekreacione sale u „Savezu za celebralnu i dečiju paralizu Beograda“.
Osam poznatih mladih dizajnera (Milica Opačić, Ines Atelier, Lada Dragojević, Nina Karlavaris, Marija Grahovac, Modni studio „Kjara“, Kristina Mijačević, Zistakis Atelier) predstaviće svoje kreacije i prodavati ih po simboličnim cenama, a sav prikupljen novac ići će u humanitarne svrhe.

Vesna Milošević uveličaće ovu reviju i poneti jednu od haljina talentovanih dizajnera. Reviju će pratiti nastupi mladih plesača iz plesne grupe Dance factory i ples na svili Tanje Milanović članice Inex Cirkus Teatra. Za dobro raspoloženje nakon revije biće zadužen poznati beogradski bend Stubovi pop kulture. Među sponzorima ovogodišnje revije nalaze se modna agencija Click, frizerski salon Cut i šminka Avon. Sav novac koji se prikupi od prodaje haljina i ulaznica namenjen je pomoći Savezu za celebralnu i dečiju paralizu Beograda (Pančićeva 16) za opremanje rekreacione sale. Pomozite i Vi da osobe sa celebralnom paralizom imaju lakše uslove života!

Case study show Deseti jubilarni Case Study Show I ja se borim! Svetski dan dece obolele od raka: I ja se borim! Božić Proslava Božića širom sveta Kako da izbegnete zamrzavanje vetrobranskog stakla Kako da sprečite smrzavanje vetrobranskog stakla · · ·