hs_cover
PULS GRADA · moda

Pronaći odeću koja odgovara pravilima kompanije u kojoj radite, ali i koja je istovremeno u skladu sa novim modnim trendovima, ume da bude zaista težak zadatak.

Trošimo mnogo novca i vremena da bi i na poslu izgledali savršeno, ali kao i u mnogim drugim stvarima maksima „manje je više“ bi nam znatno olakšala svakodnevni odabir garderobe.

Nije rešenje da non-stop punimo orman novim trendi komadima odeće, već da imamo osnovni asortiman poslovne garderobe od koje onda možemo da pravimo različite kombinacije i učinimo ih zanimljivim novim asesoarima.

Predstavljamo vam 4 autfita u kojima ćete uvek izgledati dobro na poslu:

1. Bela košulja + široke crne pantalone + tašna preko ramena

Ova kombinacija može istovremeno izgledati ozbiljno i opušteno u zavisnosti od toga da li ćete uvući košulju u pantalone. Osim u kancelariji, izgledaće odlično i na manje formalnim sastancima u kafeima i restoranima, ali i na ručku sa prijateljicom.

2. Trenč mantil + rolka

Praktično i trendi! Ako još nosite naočare, malo ko će moći da odoli vašem izgledu, ali i malo ko će moći da kaže da niste ispratili pravila poslovnog oblačenja.

3. Karakterističan blejzer + bluza + pantalone po meri

Kada ne znate šta da obučete, uvek možete da izaberete ovakvu kombinaciju. Jednostavna bluza i crne pantalone su klasični komadi odeći pa je na blejzeru da od autfita napravi nešto specijalno. Gledajte da pronađete neki koji se ne viđa često, ali i dalje nije previše ekstravagantan.

4. „Pencil“ suknja + bluza sa zavrnutim rukavima + cipele sa visokim potpeticama

Planirate da posle posla svratite u bar? Ako ste ovako obučeni, neće biti potrebe da se vratite kući i presvučete. Za petak nema boljeg izbora od „pencil“ suknje, bluze sa zavrnutim rukavima i cipela visokih potpetica.

c4218de189e6aeaf086acb935cd21642-e1515762521521-1000x500 Muška moda: Trendovi za proleće 2018. covermoda Zaboravite na ove komade odeće posle 40. 1229813 Vivijen Vestvud poručila: Nemojte da poginete! _Nude-Wedding-Suits-Are-A-New-Trend-For-The-Most-Daring-Brides- „Gole“ venčanice: Samo za najhrabrije mlade · · · ·