BeFunky-collage (17)
PULS GRADA · moda

Promenljivo prolećno vreme nam baš i ne ide na ruku, ali ne damo se obeshrabriti! Uz malo modne mašte i kombinatorike, čak i kada se u toku jednog dana promene sva četiri godišnja doba, moguće je osmisliti zanimljivu modnu kombinaciju i zadržati stilizovan izgled od jutra do večeri. Jedan od naših saveznika na tom putu svakako su i zanimljivi topovi koji se ove sezone vraćaju na velika vrata!

Asimetričnog kroja, providnih rukava, ili pak četvrtastog izreza, tek topovi spadaju u onaj odevni komad koji se uvek može lako uklopiti u razne odevne kombinacije i uvek delovati jednako prefinjeno i jednako šik. Pored klasičnih pamučnih modela neutralnih boja, koje uvek treba imati u garderoberu, ova sezona donosi nam i brojna iznenađenja, te se odmah bacamo na prelistavanje aktuelnih modela i načina na koje ih možete najbolje stilizovati.

1. Top bez rukava

Iako nas ovaj model može podsećati na atletske majice za vežbanje, činjenica je da je on vrlo univerzalan, te se može nositi u raznim prilikama. U neutralnim bojama, ispod sakoa, uz pantalone visokog struka, džins ili midi suknju… Mogućnosti su neograničene…

2. Top providnih rukava

Iako dolaskom toplih dana sve više težimo kratkim rukavima, ako ste zimogrožljivi, ili pak spadate u pasionirane ljubitelje zanimljivih rukava, ovaj model je savršen izbor za vas. Efektne bluze puf rukava ili košulje sa raskošnim mašnama atraktivne su same po sebi, ali ih možete nositi i ispod omiljenog sakoa ili mantila tokom malo hladnijih dana.

3. Top na jedno rame

Omiljeni model ’90-ih na koji niko nije ostao imun. No, ovoga puta stilizovaćemo ga nešto drugačije i to pomoću šik komada kao što su pantalone muškog kroja i oversize sakoi. Tokom toplih dana savršeno će ići uz dobre bermude i atraktivan nakit.

4. Top četvrtastog izreza

V, čamac, okrugli… Kako se snaći među svim tim izrezima?! No, čini se da su dizajneri ovog leta saglasni da je apsolutni favorit sezone četvrtasti izrez! Elegantan i senzualan u isto vreme, ovaj izrez pristaje damama i sa malim i sa velikim grudima, te ne sumnjamo da ćete ga uspešno kombinovati i rado nositi u mesecima pred nama.

lady-gaga-attends-the-2019-met-gala-celebrating-camp-notes-news-photo-1147403600-1557178425 Met Gala 2019: Najbolja izdanja sa crvenog tepiha BeFunky-collage (11) Naočare za sunce koje ćemo nositi ovog leta BeFunky-collage (6) STEFAN RISTIC STUDIO predstavlja lookbook nove ženske kolekcije BeFunky-collage (4) Revijama autorske mode završen prolećni Perwoll Fashion Week · · · · ·