collage
PULS GRADA · lepota

Iako se zima ne šali, te ovih dana samo želimo da nam bude toplo i udobno, ne mareći previše za sopstveni izgled, istina je da su praznici iza ćoška pa se valja pripremiti na vreme… Iz izloga nas već mame svetlucave kreacije, šarmantni detalji, perje, šljokice… No, ono što nikako ne treba da zaboravimo jeste i praznična šminka koja će upotpuniti naš izgled i zaokružiti celu priču na najbolji način.

U nastavku otkrijte koja 4 trenda za ulepšavanje će biti nezaobilazna tokom predstojećih praznika.

1) Ruž u boji šumskog voća

Umesto klasične crvene nijanse, ove sezone odlučite se za zavodljivu mešavinu maline i tamno ljubičaste, koja odlično pristaje svakom tenu. Da biste postigli precizan izgled i jasne konture, nakon nanošenja ruža, usne uokvirite korektorom. Tako ćete postići savršen izgled, a boja ruža će još više doći do izražaja.

2) Lak svetlucavog odsjaja

Bilo da preferirate neutralne, mlečne nijanse, ili pak težite raskošnim bojama, sve dok izabrani lak reflektuje šljokice, nećete pogrešiti. Bitno je samo da su u pitanju sitne svetlucave čestice, a ne krupne šljokice.

3) Metalik senka za oči

Baš kao i lak za nokte, i senka treba da bude svetlucavog tona. Možete birati između zlatkastih, srebrnih ili intenzivnih nijansi, sve dok one u sebi imaju metalik završnicu. Nanesite ih preko celog kapka, ili pak dodajte preko smokey eyes-a za još dramatičniji efekat.

4) Zlatne ukosnice

Nekada usled velike praznične gužve i ne stignete da se presvučete za svečani izlazak… Tada pribegnite ovom jednostavnom triku: kosu stiluzujte zlatnim detaljima. Ukosnice, minimalističke šnale ili češljići pomoći će vam da postignete šik frizuru i skrenete pažnju na svoje lice. Sve ostalo je manje bitno…


cover www.feministing.com 10 tajni brazilske lepote photo-1508764356915-704089a634e2-1531917133 Do zdravih i jakih noktiju u 6 jednostavnih koraka BeFunky-collage (1) 6 frizura koje nose moderne Francuskinje Loreal oči Šminkanje braon očiju korak po korak · ·