Janis
KULTURA · film/TV

Multimedijalni program posvećen Dženis Džoplin održaće se danas kroz ekskluzivno prikazivanje dokumentarnog filma “Dženis” Ejmi Berg koja je svoju premijeru imala na Venecijanskom festivalu, a svoju projekciju imaće i u Parobrod bioskopu od 20h (cene ulaznice 500 din) u ponedeljak 29. februara.

Program prati koktel omaž, koncert posvećen Džoplinovoj u izvođenju Ane Ćurčin (19h) i prethodni razgovor (18h) Svetlane Đolović sa Žikicom Simićem, Lazarom Marinković i Katarinom Jovanović, dakle tri različita ugla posmatranja karijere ove pop ikone koja je neverovatno i danas snažno prisutna u našoj percepciji popularne kulture. Na oba događaja koja prethode filmu, ulaz je slobodan.

Spotlight Oskar 2016: Sinoć su dodeljene nagrade Američke filmske akademije Pripremite se za nastavak filma "Alisa u zemlji čuda 2" Pripremite se za nastavak filma „Alisa u zemlji čuda 2″ Automatski nacrt Animirani film „Sava: Mali ratnik velikog srca“ od danas u bioskopima Anna Wintour Pogledajte trejler za dokumentarac o Met balu i Anni Wintour „First Monday“