4F - winter cover
PULS GRADA · shopping

Sezonu skijanja 4F spremno dočekuje s najnovijom kolekcijom za ljubitelje zimskih sportova i sve one koji vole svakodnevni sportski izgled.

Kolekciju karakteriše profesionalni sportski izgled, funkcionalni veš i dodaci visokog kvaliteta za spust. Inspiracija za kolekciju bila su zimska odmarališta kakva su postojala ranije, kao i ova današnja. Razlika je u originalnim kombinacijama boja, raznovrsnim šarama i materijalima, a sve ih karakterišu najnovije sportske tehnologije.

Zimska 4F kolekcija sastoji se od linije za muškarce, žene i decu, i uključuje neophodne artikle za spust i druge zimske sportove, kao i modele koji su idealni za svaki dan. Zahvaljujući tome što postoji nekoliko linija, svaki ljubitelj zimskih sportova može pronaći nešto za sebe.

4F zimska kolekcija je mešavina klasičnog stila, smelih boja i visokog kvaliteta za sve korisnike – žene, muškarce i decu.

4F kolekcija za decuOtvori galeriju

4 (2) cover1 Libra: Ručno rađene kožne torbice b4n cover1 Beograđani i Beograđanke: Nova kolekcija majica kreativnog tandema New Cycle COVER SLIKA -Nike Air Jordan III Retro True Blue OG1 Nike Air Jordan III Retro „True Blue“ OG: Patike lagane kao vazduh golden insurance detalj jakna cover Domaći brendovi: Nova lica starih vrednosti i oblika · ·