page
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ako renovirate svoj dom i želite da zamenite stara vrata, ne morati ih odmah baciti. Postoje kreativni načini da od njih napravite sasvim drugačije predmete s novim funkcijama, tako da će izgledati kao da su upravo izašli iz trendi prodavnice unikatnog nameštaja.

Pogledajte na našoj listi šta sve interesantno možete da napravite od dotrajalih vrata:

1. Noćni ormarić

Na ovom linku možete pronaći instrukcije za pravljenje ovog prelepog noćnog ormarića od starih vrata. On će sigurno osvežiti svaki prostor u kome se nađe.

2. Polica za knjige

Knjige i sobne biljke će odlično izgledati na ovakvoj originalnoj polici. Kao što možeti primetiti na slici, dovoljno je malko adaptirati stara vrata sa nekoliko poslaganih dasaka i ljudi neće moći da prestanu da vam govore koliko im se sviđa vaš novi komad nameštaja.

3. Mala ograda za vrt

Za ovakvu šaroliku ogradu biće vam potrebno nekoliko starih vrata i nešto više vremena za izradu. Složićete se da je krajnji rezultat više nego zanimljiv.

4. Klupa za ljuljanje

Pogledajte samo kako to jednostavno izgleda. Jedna vrata su leđa stolice, druga sedište.

5. Sto

Dovoljno je da nabacite nogare bilo kog materijala ispod starih vrata i imaćete sto. Naravno, njega ne treba da stavite u dnevnu sobu ili trpezariju, ali će za garažu, šupu, podrum ili neki drugi prostor za majstorisanje, biti sasvim zadovoljavajući.

pagestanice Brutalni šarm starih sovjetskih autobuskih stanica Božićna ukrašavanja Zašto bi trebalo da ranije počnete sa novogodišnjim ukrašavanjem? IMG_0700cover BG Buket: Savršena praznična inspiracija mvrdv-tianjin-binhai-library-8cover Futuristička biblioteka u Kini je dom za čak 1,2 miliona knjiga · ·