photo-1505322747495-6afdd3b70760
U VAZDUHU · društvene mreže

Ako niste zadovoljni brojem pratilaca na Instagramu ili biste želeli da vaše objave dobiju više lajkova, sledeće aplikacije su kao stvorene za vas. One će vam pružiti neophodne alatke za stvaranje jedinstvenih postova koji će pomoći da se vaš profil izdvoji iz mase.

Ovih 5 aplikacija su besplatne, s tim da neke njihove funkcionalnosti nećete moći da koristite ako ne izdvojite određena finansijska sredstva. Upoznajte se podrobnije sa ovim aplikacijama za Instagram u nastavku teksta…

1. SnapSeed

Na ovoj korisnoj aplikaciji za obradu slika možemo da zahvalimo kompaniji Google. SnapSeed poseduje pregršt alatki i filtera čijim korišćenjem ćete od svojih amaterskih fotografija napraviti slike profesionalnog izgleda. Ono što izdvaja ovu aplikaciju od konkurencije je činjenica da je značajno lakša za korišćenje.

2. Giphy Cam

Ako volite da se šalite na svom Instagram profilu, Giphy Cam je aplikacija za vas. Uz pomoć nje ćete biti u prilici da pravite zabavne gif animacije i tako privučete nove pratioce koji žele da se malo nasmeju kada idu na Instagram. Naravno, humoristički postovi nisu jedino što možete da uradite sa Giphy Cam aplikacijom, ali su svakako najpopularniji.

3. Unfold

Svaki dan se objavljuje preko 500 miliona Instagram priča. Ako želite da se izdvojite iz mase i od svojih priča napravite nešto drugačije, nema boljeg alata za vas od aplikacije Unfold.

4. Facetune 2

Aplikacija Facetune 2 je pre svega namenjena ljubiteljima selfija. Ona pruža sve neophodne funkcionalnosti za obradu slika, kao i one koje su specifične za selfije, kao što su alatke za izbeljivanje zuba, uklanjanje akni i fleka na licu, promenu veličine nosa, očiju i drugih delova tela. Nažalost, mnoge od ovih funkcionalnosti nisu besplatne.

5. Pic Stitch

Sa aplikacijom Pic Stitch bićete u prilici da napravite savršen kolaž od svojih fotografija. Ona vam nudi pregršt formata za vaše kolaže, podeljenih u dve kategorije: klasični i fensi. Osim toga, Pic Stitch poseduje i adekvatne alate za obradu slika pa neće biti potrebe da koristite dodatne aplikacije.

sumner-mahaffey-363367-unsplash Ananas ste sve vreme pogrešno jeli, evo i dokaza db808550-c6c3-4084-8c8f-0ec922767d21-stocksy_txp6ae83afcslg200_small_1245454 Evo zašto stalno proveravamo društvene mreže BeFunky-collage (7) Prva objava kraljice Elizabete na Instagramu photo-1543185377-aa2f876d1760 Tviter uveo novu opciju za skrivanje odgovora na tvitovima · ·