beverage-1838933_960_720_cover
U VAZDUHU · tech/web

Mobilni telefon je glavna tehnička spravica svakog muškarca. Osim osnovnih funkcija, već ga uveliko upotrebljavamo kao primarno sredstvo za surfovanje, e-mail, kao kalendar itd. Značajno će vam olakšati život instaliranje nekih od ovih aplikacija, koje vam mogu pomoći u vežbanju, kuvanju, ali i preživljavanju u divljini.

1. Sworkit

Više vam ne treba lični trener. Dovoljna će vam biti Sworkit aplikacija. Sve što treba da uradite jeste da unesete podatke o sebi, vrstu vežbe i cilj koji želite da postignete treniranjem, i ova aplikacija će se brzo postarati da vam napravi personalizovani plan treninga.

2. Weber Grills

Sa Weber Grills aplikacijom ne treba da budete roštilj majstor da bi druge ubedili da ste ekspert za prženje mesa. Uz korisne savete o grilovanju, ova aplikacija nudi i preko 75 novih recepata svake nedelje.

3. Longform

Aplikacija Longform će vam pružiti izbor najzanimljivijih članaka koje možete čitati u slobodno vreme ili kada se na primer vozite u taksiju do sledećeg službenog sastanka. Iskoristite je da se bolje upoznate sa novim naučnim pronalascima, političkim dešavanjima u svetu, zanimljivostima iz istorije i još mnogim drugim stvarima.

4. Duolingo

Da bi ostao konkurentan na tržištu rada, moderan muškarac mora uvek da uči nove stvari, što uključuje i poznavanje stranih jezika. Hvala bogu, postoji veliki broj aplikacija koje nam to omogućavaju, od kojih je Duolingo daleko najpopularnija.

5. SAS Survival Guide

Ova aplikacija se bazira na priručniku za preživljavanje u teškim okolnostima koji je napisao jedan pripadnik britanskih specijalnih jedinica. Pitanje je da li će vam ikada biti potrebno da znate šta da radite kada vas ujede zmija ili koje voćke su otrovne, ali ipak valja imati SAS Survival Guide na svom telefonu za svaki slučaj.

Dozivi Teslu VR izložba „Doživi Teslu“ otvara Expo 2017 u Astani Svet bez aplikacija Kako bi izgledao svet bez aplikacija? cover samsung galaxy j Samsung predstavlja potpuno novu Galaxy J seriju prep pad_cover Hi-tech kuhinja · · ·