pexels-photo-984954
U VAZDUHU · urban flash

Uobičajeno je da pojedinci počnu da razmatraju razvod sa svojim supružnikom tek nakon dugog perioda loših odnosa i svađanja ili kada se desi nešto neoprostivo, kao što je na primer prevara. To, međutim, nije uvek slučaj što sledeći primeri razvoda iz ne toliko bitnih razloga savršeno ilustruju.

Evo šta je sve nateralo neke do tada srećne supružnike da okončaju svoj brak.

1. Prljavi sudovi

Koliko često se svađate sa svojim supružnikom oko pranja sudova? Možete li da zamislite da prljava šoljica bude glavni razlog razvoda? Jedan gospodin takođe nije verovao u to, ali ga je ubrzo odluka njegove žene da ga ostavi ubedila u suprotno. Naime, ona je bila isfrustrirana činjenicom da je njen muž ostavljao prljave čaše pored sudopere umesto da ih je prao. Malo po malo, gubila je živce povodom njegove ravnodušnosti zbog toga. Na kraju više nije imala strpljenja i odlučila je da bi najbolje bilo da se razvedu.

2. Loši maniri za stolom

Žena iz Kuvajta je zahtevala razvod braka od svog muža svega nedelju dana nakon što su se venčali. Šta je bilo to što ju je nateralo na ovako neočekivanu odluku? Da li je otkrila da je spavao sa njenom najboljom drugaricom? Ili možda da je lagao u vezi nečega bitnog iz njegovog života? Ništa od toga. U pitanju je bila njena šokiranost činjenicom da njen supružnik ne jede grašak viljuškom već se koristi hlebom kako bi ga pokupio sa tanjira.

3. Oprana majica

Jedan ljubitelj fudbala nije mogao da oprosti svojoj ženi to što je oprala njegovu majicu. Slažemo se da ovo zvuči kao prilično bizaran razlog za razvod. Uostalom koji to muškarac ima nešto protiv da mu žena pere veš? Stvar će vam postati jasnija kada vam kažemo da je majica bila puna autograma njegovih omiljenih fudbalera, a verujemo da možete sami da zaključite šta se desilo sa ovim potpisima nakon pranja.

4. Šminka i lažne obrve

34-godišnji muškarac se razveo od svoje 28-godišnje žene nekoliko dana nakon venčanja kada ju je prvi put video bez šminke. On se prvi put suočio sa pravim izgledom njenog lica kada su bili na plaži. Njegova žena je otišla u vodu, a kada se vratila, njena šminka se u potpunosti isprala. Čovek je bio u šoku i istog trenutka je odlučio da njihov brak više nema budućnost i optužio ju je da ga je obmanula prevelikim korišćenjem kozmetičkih proizvoda i lažnim obrvama.

5. Nadimak u telefonskom imeniku

Žena iz Saudijske Arabije se razvela od svog muža posle 17 godina relativno srećnog braka nakon što je saznala kako glasi njen nadimak u telefonskom imeniku njegovog mobilnog telefona. Njen supružnik je pored njenog broja stavio ime Gvantanamo, što je lokacija zloglasnog američkog zatvora za teroriste na Kubi. On je pokušao da joj objasni da se samo radilo o bezazlenoj šali, ali na njegovu žalost, nije uspeo da je ubedi u to.


naslovna Neverovatne slučajnosti zabeležene na fotografijama Meteorologija Leto je pogubno po psihu? photo-1509375911737-13a210a963f2 10 pravila bontona koja redovno kršimo naslovna Erogene zone na koje muškarci treba da obrate pažnju · · · · ·