grudicover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Brushalteri nisu jedina stvar koju možete kupiti za vaše grudi. Pre nekog vremena proizvod po imenu Ta-Ta Towel je obradovao žene zbog svoje funkcije apsorbovanja znoja oko grudi, a u međuvremenu su i mnogi drugi zanimljivi proizvodi za ovaj deo tela ugledali svetlost dana.

10Predstavljamo vam 5 najinteresantnijih od njih, od kojih će možda neki i vama koristiti.

1. Jastuk za grudi

Ako volite da ležite na stomaku, ova memorijska pena brenda Descansa je kao stvorena za vas. Možete je pazariti na Amazonu po ceni od 54 dolara.

2. Masažer za grudi

Sunmas masažer je terapeutski uređaj za ženske grudi. Ako mislite da je 40 dolara previsoka cena za ovaj proizvod, imajte na umu činjenicu da ga možete koristiti i na drugim delovima tela.

3. Oslonac za grudi tokom spavanja

Pink Kush Support je pre svega namenjen ženama koje imaju silikonske grudi, trudnicama ili majkama koje doje, kao i svim onima čije su korpice brushaltera C i D veličine. Cena ovog zanimljivog proizvoda je 23 dolara.

4. Uložak protiv bora na grudima

Ako je verovati ljudima iz kompanije Victoria Featherlight, ovi ulošci sprečavaju javljanje bora na grudima zbog sunca, starenja i spavanja na boku. Trenutna cena jednog pakovanja od dva uloška je 30 dolara.

5. Peškir za grudi

Ta-Ta Towel je peškir originalnog dizajna koji je oduševio žene širom sveta. Sa cenom od 45 dolara, moramo priznati da nije baš jeftin, mada verujemo da će se u međuvremenu pojaviti povoljnije kopije.

funny-pregnancy-photos-maya-vorderstrasse_cover Kako stvarno izgleda kad si trudna cover Najlepši rančevi za prvi dan škole koje i mame mogu pozajmiti izvor: www.brightside.me Pet situacija koje će mame razumeti cover Zašto je samački život uživancija ·