actors-1530952494
U VAZDUHU · pop trash

Niko od nas ne može da predvidi budućnost, te ni glumci ne mogu da budu sigurni da li će film u kome biraju da glume biti totalni fijasko ili dobitnik Oskara. Stoga ih ne možemo kriviti. No, ukoliko ovaj faktor neizvesnosti ostavimo po strani, jasno je da su neki glumci zaista pravili loše izbore, a tekst koji sledi to najbolje potvrđuje.

Iako su neki imali realne razloge, čini se da većina onih koje su naveli nije bila vredna odbijanja kultnih uloga koje su kasnije proslavile druge glumce. No, ne vredi plakati za prosutim mlekom…

Vil Smit

Odbio je film: The Matrix

Zarad filma: Wild Wild West

Vil Smit je bio u jeku popularnosti nakon filmova Men in Black i Independence Day kada su mu braća Vačovski ponudila ulogu u Nea u Matrix-u. On je odbio ovu primamljivu ponudu uz obrazloženje „da bi on tu uprskao”. Umesto toga pristao je da glumi u besmislenom filmu Wild Wild West, koji je dobio nominaciju za Zlatnu malinu u kategoriji najgori par na filmskom platnu i najgora originalna muzika.

Džek Nikolson

Odbio je film: The Godfather

Zarad filma: The King of Marvin Gardens

Nikolas je odbio ulogu Majkla Korleona, koja je kasnije proslavila Al Paćina. No, Nikolas je smatrao da nije najbolji izbor za tu ulogu. „U to vreme sam verovao da Indijci treba da igraju Indijce, a Italijani Italijane”, izjavio je ovaj proslavljeni glumac 2004.

Tako je 1972. glumio u malo poznatoj drami The King of Marvin Gardens, koja i nije toliko loša, ali ništa ne može da opravda odbijanje kultnog filma kao što je The Godfather.

Kevin Kostner

Odbio je film: The Shawshank Redemption

Zarad filma: Waterworld

Kevin Kostner verovatno ne bi odmah osetio prednosti igranja u pomenutom filmu umesto Tima Robinsa. Činjenica je da ovaj film nije u prvi mah naišao na odobrenje publike. Međutim, danas je na svim top listama najboljih filmova ikada.

U tom periodu, Kostner je bio zauzet snimanjem filma Waterworld koji je bio totalni promašaj. Sa druge strane, Tom Henks i Bred Pit imali su daleko bolje obrazloženje, imajući u vidu da su u tom periodu snimali filmove Forrest Gump, odnosno Interview with the Vampire, što su daleko ozbiljniji kandidati.

Emili Blant

Odbila je film: Iron Man 2

Zarad filma: Gulliver’s Travels

Ovaj slučaj je pomalo specifičan. Naime, istina je da je Iron Man 2 možda najmanje omiljen superherojski film, ali Blantova je trebalo da tumači lik Crne udovice, u čemu bi sigurno briljirala. Ipak, kako je ugovorom bila vezana za snimanje filma Gulliver’s Travels, morala je da odustane od prvopomenute uloge.

Kristina Eplgejt

Odbila je film: Legally Blonde

Zarad filma: Just Visiting

Reditelj ovog filma bio je vrlo specifičan kada je u pitanju glumica koja će igrati glavnu ulogu. On je imao na umu neku od glumica koje su igrale Rejčelinu sestru u Prijateljima. Prvi izbor bila je Kristina Eplgejt, ali je ona istu odbila uz obrazloženje da je pomenuta uloga suviše slična onoj u filmu Married with Children, čije snimanje je upravo završila. Umesto toga, odlučila se za ulogu u rimejku francuske komedije pod nazivom Just Visiting, za koju verovatno niste čuli.

Kasnije se prilično pokajala, ali i izjavila kao je Riz Viterspun to uradila mnogo bolje nego što bi ona ikada mogla.

collage Tetovaže poznatih kakve još niste videli collage I nakon 25 godina braka ludo je zaljubljen u svoju ženu page-b-bred-pit Bred Pit uvek imitira izgled svojih devojaka tcddoab-ec019-h-jpg-1499457807 Šta se zaista krije iza ljubaznih reči Britanaca · · · · ·