landscape-1482518765-untitled-12
U VAZDUHU · trend

Već ste napravili plan da obnovite letnju garderobu odećom sa prugama, cvetnim motivima i detaljima vezanim za morska prostranstva. Sada je vreme da obratite pažnju i na nokte. Pogledajte na našoj listi šta će biti u trendu ovog leta kada je u pitanju manikir.

1. Lakiranje metalik bojama

Bilo da nokte namažete po celoj površini ili samo na vrhovima, korišćenjem metalik boja ćete sigurno privući pažnju ovog leta. U poslednje vreme je popularno crtanje jedne štrafte po dužini nokta u minimalističkom stilu.

2. Nokti sa crnim akcentom

2017. je godina kada svaka žena mora imati bar jedan visoko sjajni crni lak za nokte. Odlično će izgledati ako ga nanesete blizu zanoktica u kombinaciji sa nekom drugom bojom, ali nećete pogrešiti ni ako ga koristite i u ostalim stilovima.

3. Color blocking stil

Nokti jarkih boja su ove sezone dominirali na modnim pistama. Napravite i vi svoju kombinaciju boja, a ako želite da potpuno zablistate, iskoristite tanku lepljivu traku za stvaranje elegantnih geometrijskih oblika na vašim noktima.

4. Francuski manikir

Naš omiljeni stil će uvek biti u trendu. U poslednje vreme su aktuelne male varijacije na temu tradicionalne kombinacije od dve boje. Mnoge žene se, na primer, odlučuju za crno bele vrhove umesto standardnih jednobojnih.

5. Ukrašene zanoktice

Pripremite se da i vašim zanokticama pružite malo pažnje. Nije bitno da li ćete ih ofarbati sjajnim ili pastelnim nijansama, dok god poštujete osnovno pravilo da baza mora ostati neutralna.

pagecover Mace kao minđuše Milenijalci Milenijalke ne žele uspešnu karijeru hbz-summer-outfit-ideas-index-1495036908 Vreme je da ove stvari počnete da nosite landscape-1470144077-steve-mcqueen-white-trainers Najbolje muške naočare za sunce ovog leta · ·