92a73c10-234b-43f4-9c12-7888b56c8793-stocksy_txp27249442l7x100_small_51379-1
PULS GRADA · lepota

Svi volimo da putujemo, no nekada nije sve tako čarobno. Dok uživamo u predivnim fotografijama blogera na Instagramu koji obilaze planetu i beleže divne kadrove, i ne pomišljamo na to kako zapravo takav način života izgleda iza kamere i koliko truda je potrebno da bi se na putovanju postigao svež i besprekoran izgled. Sa druge strane, prtljag je uglavnom ograničen, te sa sobom ne možete poneti čitavu kozmetičku kolekciju koju inače koristite. Zbog toga je važno da mudro birate i pakujete samo one proizvode koji su praktični i višenamenski kako biste uštedeli na prostoru, ali i svojoj koži obezbedili kvalitetnu negu kada ste na putovanju.

Dakle, ključ je u jednostavnosti, te u nastavku otkrijte nekoliko praktičnih saveta iskusnih blogerki koji će vam olakšati pakovanje i negu na samom putovanju, ali i pomoći da izgledate negovano, sveže i poletno uprkos nedostatku sna, komfora ili razlici u vremenskim zonama.

1. Probajte šampon za suvo pranje kose

Šampon za suvo pranje kose je jedan magičan proizvod koji će postati vaš omiljeni saveznik na putovanju. Nakon celog dana provedenog na plaži, možda nećete imati snage da uveče operete kosu. Osim toga, možda nećete imati uslova da kosu perete na način na koji to inače radite. Tu u pomoć priskače ovaj praktičan proizvod koji će otkloniti višak masnoće, vašoj kosi pružiti dodatni volumen i učvrstiti zanosne talase u kosi nastale od morske soli.

2. Depilirajte se voskom

Na putovanju nekada nećete imati vremena da uklanjate dlačice voskom, a brijač može biti nezahvalno rešenje ukoliko u hotelu ili hostelu nemate toplu vodu u željenom trenutku. Zbog toga, najbolje rešenje je da se pre odlaska na duži put izdepilirate voskom kako biste na putovanju nesmetano uživale i mogle da obučete šta god želite. Ne samo da će efekat ovakve depilacije biti duži, već ćete uštedeti i puno novca.

3. Blendirajte obrve

Ukoliko želite da vaše obrve duže vreme zadrže uredan izgled, probajte mikroblendiranje pre odlaska na put. Umesto korigovanja ili depilacije voskom, probajte ovu savremenu metodu koja će vam pružiti prirodan i lep izgled tokom dužeg perioda budući da njeni efekti traju između godinu dana i tri godine.

4. Počastite se masažom

Skučena avionska sedišta i duge vožnje autobusom zaista mogu da iscrpe. Na svu sreću, postoji niz masaža i spa centara širom sveta u kojima možete da uživate na putovanju. Osim što ćete na ovaj način opustiti svoje mišiće, dobra masaža prirediće vam neverovatno iskustvo i revitalizovati telo tako da bude spremno za lude avanture koje vas očekuju u nastavku odmora.

5. U neseser spakujte samo najosnovnije

Kako verovatno nećete moći da spakujete čitav asortiman kozmetičkih proizvoda sa sobom, preporuka je da izaberete samo one najneophodnije. U pomoć vam mogu priteći i razni blogovi i vlogovi koji se bave ovom temom. Bitno je dobro osmislite šta vam je zaista potrebno od kozmetike i šminke, i ne zaboravite da na odmoru prvenstveno treba da uživate, a ne da provodite previše vremena za kompletno šminkanje, feniranje i slično. Došli ste da se odmorite, stoga prigrlite minimalizam, prirodni izgled i putujte sa što manje prtljaga.

pexels-photo-433515 Lek protiv ćelavosti bi mogao uskoro da ugleda svetlost dana cover www.videoblocks.com Postignite preplanuli ten bez izlaganja suncu labello-opener_0 Čuveno Labello od avgusta u novom ruhu floral-beauty-violet-comp-1522956318 Ovo su novi načini kako da stilizujete kosu cvećem · · · ·