Gorki list promo
U VAZDUHU · top 5

Bliži se ispitni rok ili imaš baš mnogo posla i ne vidiš mu kraj? I pored toga sve možeš pretvoriti u zabavu – samo malo je potrebno! Kao pravi gurui dobre zabave, predlažemo ti pet načina da svoje vreme učiniš još zanimljivijim i luđim!

1. MALO JE POTREBNO DA BUĐENJE POSTANE NAJLUĐI ’CERT

Znamo. Svi mrzimo da se budimo rano ujutro. Ali, i to se uz malo truda može pretvoriti u zabavu. Jednostavno namesti da te uvek budi neka smešna ozbiljna klasična muzika ili preuzmi aplikaciju Walk me UP – uz nju će tvoj alarm zvoniti sve dok ne uzmeš telefon i kreneš da igraš!

2. MALO JE POTREBNO DA UČENJE POSTANE ŽURKA

Bitno je da učiš, ali je još bitnije da praviš pauze prilikom učenja kako bi kasnije bio/la što efikasniji/a. Podesi tajmer na svom mobilnom na svaka dva sata. Kada telefon zazvoni pusti svoju omiljenu pesmu, uzmi olovku umesto mikrofona i iskači se. Po završetku pesme – povratak na učenje!

3. MALO POSAO MALO TERETANA

Dok sediš za stolom ne baviš se sportom, to je jasno. Zato sa vremena na vreme ustani kako bi održao/la super formu! Postoje odlične vežbe koje se rade uz pomoć radnog stola i zovu se deckersize! Prati uputstvo i uživaj!

4. MALO JE POTREBNO DA ODLAZAK NA FAKS/POSAO POSTANE SMEŠAN

Dok se voziš prevozom na posao ili fakultet ne treba nikako da se dosađuješ! Tvoj put može uvek da bude zabavan! Na telefonu izaberi svoj omiljeni podcast stand-up komičara ili Dinju, na primer. I slobodno se smej – svi će te primetiti.

5. MALO JE POTREBNO DA OKUPIŠ DRUŠTVO

I na kraju, sve što treba da radiš a što ne voliš, kao na primer spremanje sobe, uz društvo može da postane zabava. Pošalji grupnu poruku svojim drugarima da organizuješ prolećno spremanje sobe, a svima koji dođu pripremi nagradu!

I naravno zabavi se! Jer je tako malo potrebno!

Group Of Friends Enjoying Outdoor Dinner Party Pet novih trendova za iće i piće na venčanjima TOP 5 serije TOP 5+1: Najbolje nove serije u 2016. godini Muška moda Pet stilova muškog oblačenja koji su uvek u modi Bata Živojinović Top 5: Nezaboravne uloge Velimira Bate Živojinovića (1933 – 2016) · · ·