616dsdxfdel-sl1024-1543639252
U VAZDUHU · tech/web

Ako vas zanima koji je najbolji Android telefon trenutno na tržištu, da li postoje nepromočivi čitači elektronskih knjiga i šta vam sve nudi novi pametni sat kompanije Apple, pregledajte naš tekst u kome otkrivamo kojih 5 gedžeta su na nas ostavili najbolji utisak u prethodnom periodu.

Ne tvrdimo da je to definitivna lista, ali sigurni smo da ćete među pobrojanim uređajima pronaći neki proizvod koji odgovara vašim potrebama.

1. Samsung Galaxy Note 9

Ako ste još uvek lojalni Androidu, Samsung Galaxy Note 9 je telefon koji najbolje radi sa ovim operativnim sistemom. Odakle početi? Kao prvo, baterija je neverovatna. Stigla je nova inteligentna S Pen olovka, a dosta je urađeno i na unapređenju kamere u odnosu na ranije modele.

2. Kindle Paperwhite

Novi Amazonov čitač elektronskih knjiga je zadržao sve najbolje iz Kindle Paperwhite serije, ali i doneo nekoliko zanimljivih novina. Uređaj sad može skidati i audio knjige koje je moguće preslušavati preko slušalica ili zvučnika sa bluetooth vezom. Ne sme se zaboraviti i da je novi Kindle nepromočiv, što svakako nećemo proveravati i testirati…

3. Fat Shark 101

Ako biste poželeli da imate svog drona, ali nemate strpljenja da sami sklapate i povezujete sve hardverske i softverske komponente potrebne za pravilno funkcionisanje uređaja, Fat Shark 101 je idealan proizvod za vas. Uz osnovnu letelicu dobijate svu dodatnu opremu pa vama ostaje samo da naučite da upravljate dronom.

4. Apple Watch Series 4

Pametni satovi tapkaju u mestu već nekoliko godina. Ljudi su i dalje sumnjičavi prema njima, ali ako postoji jedan sat koji bi i najveće skeptike mogao da preobrati, to je Apple Watch Series 4. Njegov ekran je primetno veći, a na njemu istovremeno možete da vidite vreme, vremensku prognozu, vaš srčani ritam, notifikacije kada vam stignu nove poruke i još mnogo što-šta drugo.

5. GoPro Hero7 Black

Novi sistem stabilizacije slike na GoPro Hero7 Black akcionoj kameri je dovoljan razlog da pružite šansu ovom gedžetu. Kada tome dodamo sve dodatne opcije i neverovatan kvalitet slike, odluka o kupovini ne bi trebalo da izostane.


Mobile Outfitters Srbija Zaštita za vaš telefon magnifying-glass-76520_960_720 Šta smo najviše pretraživali u 2018? artificial-intelligence-3382507_960_720 5 tehnoloških lidera Evrope naslovna Predstavljen Tesla Smartphone 6.4 Lite · · · · · · ·