photo-1533350436817-86c141951b65
U VAZDUHU · urban flash

Muško-ženski odnosi su omiljena tema za razgovor većine ljudi. I pored toga, međutim, provlače se u javnosti neki mitovi o vezama koji imaju malo uporišta u realnosti.

Otkrićemo vam 5 takvih mitova u tekstu koji sledi…

1. Suprotnosti se privlače

Postoji zabluda da što se više partneri razlikuju, to će se bolje slagati. Na primer, ako ste introvert, bolje ćete funkcionisati sa nekim ko je ekstrovert nego sa sličnom osobom. Ne postoje dokazi da je ovo verovanje tačno, a u našem životu je lako pronaći pregršt primera koji ga osporavaju.

2. Požuda je dovoljna za uspeh veze

U svakoj vezi postoji momenat kada parteri moraju da prihvate da strast koji su osećali jedno prema drugom na početku zabavljanja jednostavno više nije tu. To je sasvim normalan tok veze koji se događa svakome. Štaviše, ako ste i dalje zajedno i pored toga što ste ušli u mirne vode vaše veze, to je znak da ste na pravom putu. S druge strane, postoje parovi čiji je ljubavni odnos intenzivniji, ali nisu u stanju da potraju duže od godinu dana.

3. Srećni parovi se nikada ne svađaju

Ovo može da izjavi samo neko ko nikada nije bio u vezi. Konflikti su neizbežni u svakom ljudskom odnosu pa i ljubavnom. Najbitnije je da se oni reše na zreo način i da se problemi ne stavljaju pod tepih. Tako će se pojaviti još više razumevanja između partnera pa će i njihova veza biti jača.

4. Konstruktivna kritika partnera je poželjna

Treba biti oprezan kada se pridikuje partneru i kako se kaže u narodu: birati svoje bitke. Najčešća greška koju ljudi prave je da ne umeju da razlikuju bitne od nebitnih stvari. Ako non-stop kritikujemo partnera oko svega i svečega, otupiće se oštrica kritike kada mu nešto zamerimo u vezi bitnih pitanja. Takođe, mora da postoji reciprocitet. Veza će kratko trajati ako samo jedna osoba izražava svoje nezadovoljstvo, dok druga samo ćuti i trpi.

5. Seks uvek treba da bude neplaniran

Možda u svetu čarobnjaka i vilenjaka! Tamo gde mi živimo, ako ne postoji (bar prećutan) dogovor kada je vreme za vođenje ljubavi, ono se neće ni dogoditi. Već kada uđemo u zrele godine i treba da žongliramo obaveze i naše različite rasporede aktivnosti, teško je pronaći vreme koje oboma odgovara za seks. Ponekad je čak i bolje zaokružiti datum u kalendaru za intimne odonse sa partnerom kako bi naše iščekivanje tog dana samo pojačalo strast.


3 načina da 3 načina da poboljšate svoju vezu ovog oktobra photo-1471377375227-29eb574e942b 5 životnih istina koje svaki muškarac mora da prihvati guyliner-02-gq-3oct18_b Kako da imate odličan telefonski seks page-bezobrazne Slike koje otkrivaju da li imate pokvarenu maštu · · · · · ·