Moderne mladalačke frizure za 2015.
PULS GRADA · lepota

Predstavljamo vam 5 jednostavnih video tutorijala o frizurama zahvaljujući kojima možete brzo i jednostavno isprobati različite stilove letnjih punđica – od veoma opuštene i idealne za plažu do veoma elegantne kao da ste pošli na crveni tepih! Možda ste do sada izbegavali da nosite punđu verujući da samo frizer ume da posao uradi baš kako treba, ali činjenica je da ovu trendi frizuru lako i jednostavno možete i sami u kućnim uslovima da napravite.

Punđa je ove godine idealna frizura za sve prilike. Ona može biti – razbarušena, jednostavna, klasična ili romantična u zavisnosti od prilike i vaših afiniteta. Sve što vam je potrebno je desetak minuta, nekoliko ukosnica i jedna gumica za kosu – pogledajte i uverite se i sami!

Neuredna spuštena punđa

Ovo je klasična neobavezna punđa koju ćete ove godine imati priliku često da vidite po modnim časopisima i revijama. Idealna je za svaki dan, pa čak i za večernje izlaske!

Elegantna spuštena punđa

izgleda savršeno. Ukoliko je prilika zgodna – večernji izlazak ili svečanost koja zahteva urednu frizuru pokušajte da uz pomoć ovog videa napravite elegantnu spuštenu punđu koja će se savršeno uklopiti u svaku večernju toaletu.

Neobična punđa za specijalne prilike

S obzirom da je za pravljenje ove frizure potrebno nešto više vremena, a da je rezultat zaista svečana i moderna frizura, namenjena prvenstveno mladima, predlažemo da ovakvu frizuru sačuvate za svečanosti poput venčanja ili drugih izuzetno retkih ali važnih datuma.

Prefinjena spuštena punđa

Ukoliko volite da vam kosa bude uredno pokupljena, ili vaš posao zahteva takvu frizuru, onda se uvek možete odlučiti za ovu punđu koja se pravi veoma jednostavno, a efekti su neverovatni!

Jednostavna bočna punđa

Za one koji nisu previše vešti, ali bi se rado oprobali u ulozi sopstvenog frizera, predlažemo ovu stilizovanu i veoma lepu punđu koja se nosi na jednoj strani. Ukoliko ste ljubitelj ležernog rokerskog stila, budite slobodni da ovu frizuru nosite svakodnevno.

Pirelli Knjiga posvećena 50 godina Pirelli kalendara Ženske frizure koje muškarci najviše vole Frizure koje muškarci na ženama najviše vole the-tess-holliday XXL model prkosi standardima lepote savremenog sveta Dramatične promene frizura slavnih Dramatične stilske promene poznatih · · ·