avocado-2115922_960_720
PULS GRADA · lepota

Postoje različiti načini da se rešimo celulita. Tretmani i kozmetički proizvodi sa ovom svrhom su oduvek bili popularni među ženama, ali ne treba zaboraviti ni na adekvatnu dijetu. Sledećih pet namirnica su samo neke od onih koji će vam pomoći u borbi sa celulitom. One sadrže antioksidanse, hidriraju vaše telo i otklanjaju toksine iz vašeg organizma. 

Pogledajte u nastavku o kojoj hrani se radi…

1. Borovnice

Borovnice povećavaju proizvodnju kolagena, što blagotvorno deluje na našu kožu. One takođe sadrže antioksidanse koji pomažu u usporavanju isušivanje kože i pojave bora. Preporučuje se da konzumirate sveže borovnice.

2. Crna čokolada

Što je tamnija čokolada, to ima više kakaa u njoj, a poznato je da je on njen najzdraviji sastojak. Crna čokolada je dobar izvor hranljivih materija, pre svega magnezijuma i gvožđa. Istraživanja su već davno potvrdila da je ona dobra za vaš kardiovaskularni sistem, a samim tim i korisna u borbi protiv celulita.

3. Avokado

Avokado poseduje zdrave masti i vlakna. Ova namirnica takođe pomaže našem organizmu u uravnoteženju nivoa glukoze, ali i otklanja toksine odgovorne za stvaranje celulita. Ljudi najčešće konzumiraju avokado sa tostom ili kao smuti.

4. Losos

Sa lososom nikada nećete pogrešiti. Vaša koža će imati velike koristi od omega-3 masnih kiselina i vitamina D koje sadrži ova riba. Svi znamo da losos nije baš najjeftiniji, ali na našu sreću, slične efekte u borbi protiv celulita ima i konzumiranje pastrmke i skuše.

5. Šafran

Šafran je omiljen dodatak piletini, pirinču i karfiolu. On poboljšava cirkulaciju i deluje blagotvorno na mišiće zbog čega koža ima gladak i zategnut izgled i manje celulita.

odlozite-prve-bore,-ceo-sorabee Korejska kozmetika: SORABEE – prva kolekcija sa kolagenom iz morske zvezde cover www.bbc.co.uk Primenite ove savete ako želite da budete zanosni kao Kleopatra nailpolish-1547070120 Lakovi za nokte koji će obeležiti prolećnu sezonu collage Poznate dame koje ne kriju sede · · ·