cover
PULS GRADA · aktuelno

Možda odbrojavamo dane do nove sezone serije „Game of Thrones“, ali to ne znači nas ne zanimaju i mnoge druge nove serije koje kreću sa prikazivanjem narednih meseci. Predstavićemo vam pet najzanimljivijih.

1. Star Trek: Discovery

Dugo očekivani povratak serije Star Trek na male ekrane najavljen je za 24. septembar na televiziji CBS All Access. U glavnoj ulozi će se naći Sonequa Martin-Green, koju svi dobro znamo iz serije The Walking Dead, a radnja serije će se zbivati jednu deceniju pre početka radnje prikazane u originalnoj seriji iz ’60-ih godina prošlog veka.

2. The Defenders

Nova kolaboracija Marvela i Netflixa spaja četiri proslavljena junaka iz drugih serija u jednu priču o spasavanju Njujorka. U pitanju su sledeći superheroji: Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) i Iron Fist (Finn Jones). Ova, po svemu sudeći, epska serija kreće sa prikazivanjem od 18. avgusta.

3. The Tick

Premijeru ove svojevrsne parodije na superherojski žanr smo gledali 18. avgusta prošle godine, a ostatak sezone će biti dostupan na sajtu Amazona od 25. avgusta. Peter Serafinowicz će igrati glavnu ulogu, a društvo će mu praviti još i Griffin Newman, Valorie Curry, Brendan Hines i Jackie Earle Haley.

4. Future Man

Zvezda Hunger Games filmova, Josh Hutcherson, će glumiti Josha Futtermana, domara i velikog gejmera koji ima zadatak da spasi čovečanstvo od uništenja u novoj naučnofantastičnoj komediji Setha RogenaEvana Goldberga. Na Hulu, sajtu za strimovanje, još uvek nije najavljen tačan datum početka prikazivanja, ali se zna da ćemo u 2017. moći da uživamo u seriji.

5. The Deuce

Autor čuvene serije The Wire ima novi projekat za HBO kablovsku televiziju. U pitanju je serija koja se bavi usponom pornografske industrije u Njujorku ’70-ih sa Jamesom Francom i Maggie Gyllenhaal u glavnim ulogama. Premijernu prvu epizodu ćemo gledati 10. septembra.

Putno osiguranje Imate li dovoljno novca da putujete bez putnog osiguranja? Fiat 500 Fiat 500 uvršten u postavku Muzeja savremene umetnosti u Njujorku (MoMA) Smirnoff Ice i Exit Ko uz pomoć Smirnoff Ice ide na EXIT? Oblak (Pixabay) Vi i ekonomija na ti: Ko je kriv za još jednu krizu? · ·