5 novih zimskih mirisnih nota
PULS GRADA · lepota

Baš kao što novu zimsku sezonu ne dočekujete bez valjane sezonske pripreme, topla garderoba, ponešto novo, a nešto od prošle sezone, tako ni kada je reč o parfemima ne treba sve prepustiti slučaju, još manje izboru starih mirisnih nota koje su vas krasile tokom leta ili jeseni. Ako sebi planirate da poklonite nešto za novogodišnje praznike, neka to bude jedan od novih parfema, koji preporučuju sve renomirane modne kuće i koje će učiniti da u novu 2015. zakoračite kao prava zimska kraljica.

Predlažemo vam 5 novih parfema za sezonu zima 2014/2015. a na vama je samo da se odlučite koji je onaj pravi:

5. Gucci Premiere

Miriše kao: Buket belih cvetova. Mešavina delikatnih mirisa – cvet narandže, frezija, jasmin i mošus.

Kada da ga nosite: Tokom romantičnih večera za dvoje;

4. Bella Freud 1970

Miriše kao: Drvenasta i hipi mirisna nota, sa šafranom, mirom tamjanom i belim drvetom.

Kada da ga nosite: Ako vas zadesi snežna oluja, a vi i vaša druga polovina odlučite da ostanete kod kuće, nekoliko kapljica ovog parfema učiniće zimsku bajku nezaboravnom;

3. Balmain Extatic

Miriše kao: Sofisticirana pustinjska ruža. Osnova ovog parfema su cvetne i voćne mirisne linije sa dodatkom vanile i čokolade za momentalnu dozu hedonizma.

Kada da ga nosite: Tokom proslave Nove godine – obavezno!

2. Stella McCartney – Stella

Miriše kao: Baš kao cvetna poljana posle tople letnje kiše. Reč je o pravom ženskom parfemu koji bi trebalo da izbegavaju devojke ili žene pre 35. godine. Bogat je mirisom ruže i ćilibara.

Kada da ga nosite: Na prvi sastanak sa muškarcem iz vaših snova…

1. Mary Greenwell – Lemon

Miriše kao: Veoma osvežavajuća mirisna nota u kojoj preovlađuju mirisi limuna, mandarine, bergamota i hrasta.

Kada da ga nosite: Od hladnih zimskih dana, odličan je za sve poslovne sastanke i duge dane u kancelariji, pa sve do prvih sunčanih dana u aprilu.

Miris sovjetske ruže Miris sovjetske ruže Zašto holivudske plavuše smatraju glupim Ko kaže da su holivudske plavuše glupe? 100 godina lepote u samo 1 minutu 100 godina lepote za samo 1 minut 5 navika koje poseduje svaki stilizovani muškarac 5 navika koje poseduje svaki muškarac od stila · · · ·