imagecover
KULTURA · film/TV

Zašto neki odlični filmovi nisu toliko gledani, dok drugi slabijeg kvaliteta pune bioskopske sale? Da li se radi o nedovoljnom i loše koncipiranom marketingu? Ili su možda dosadni trejleri glavni krivci? Ne treba zaboraviti ni na faktor sreće.

2017, kao uostalom i ranijih godina, najgledaniji filmovi su mahom superherojski filmovi, nastavci popularnih hitova i i rimejkovi starih ostvarenja. Ostalim dobro ocenjenim filmovima manjeg budžeta bilo je znatno teže da privuku publiku. Upoznajte se sa 5 takvih filmova koji svakako zavređuju vašu pažnju.

1. Lucky Logan

Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig i Katie Holmes su zvezde novog filma Stevena Soderbergha. Lucky Logan se bavi sudbinom jedne izrazito nesrećne porodice, čiji članovi odlučuju da opljačkaju 14 miliona dolara iz velikog trkačkog kompleksa tokom NASCAR trke.

2. Stronger

Stronger je istinita priča o Jeffu Baumana, čoveku koji je preživeo bombaški napad na Bostonskom maratonu 2013. On je, nažalost, ostao bez svojih nogu, ali je zahvaljujući njemu policija uspela da identifikuje jednog počinioca ovog gnusnog terorističkog čina.

3. Ingrid Goes West

Mlada Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) je nezadovoljna svojim životom i po svaku cenu želi da pobegne od dosadne svakodnevice. Iz tog razloga odlučuje da otputuje u Los Anđeles i upozna Instagram influenserku Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), kojom je opsednuta. Ovu mešavinu drame i komedije je režirao Matt Spicer.

4. The Florida Project

The Florida Project prikazuje život siromašne šestogodišnje devojčice i njene majke tokom jednog leta na Floridi u jeftinom motelu u neposrednoj blizini zabavnog parka Disney World. Kritičari su gotovo jednoglasno ocenili ovaj film kao jedan od najboljih u 2017.

5. A Ghost Story

A Ghost Story se bavi temom tuge zbog gubitka voljene osobe kroz nesvakidašnju priču o duhovima. Glavne uloge u ovom interesantnom filmu tumače: Casey Affleck i Rooney Mara.

2495_D038_00011_CROPV2_cover Mamma Mia! Here We Go Again: Trejler za drugi deo mjuzikla landscape-1487173595-all-star-move-flops-1 Filmovi prepuni zvezda koji su bili apsolutni promašaji screen-shot-2017-12-19-at-12-18-32-pm-1513703963 Stigao je prvi trejler za nastavak filma „Sikario“ landscape-1492713113-got17 Najbolje strane serije u 2017. · · ·