naslovna
PULS GRADA · moda

U večnom jurenju najnovijih modnih trendova, mnoge žene zaboravljaju da kupovina garderobe poznatih brendova ne garantuje da će izgledati elegantno i prefinjeno. To se posebno odnosi na obuću, koja može izgledati neukusno iako ste je masno platili.

U produžetku teksta ćemo vam otkriti nekoliko razloga zbog kojih skupa obuća ponekad izgleda jeftino.

1. Vaše cipele imaju previše sjajnih detalja

Skupe haljine ukrašene lažnim dijamantima mogu izgledati odlično, ali isti dodaci na vašim cipelama su manje privlačni. Takođe, kristali koji se stavljaju na cipele su lošeg kvaliteta i najverovatnije je da će da spadnu posle nekoliko meseci nošenja. Ako baš insistirate da hodate u sjajnoj obući, najbolje je da se odlučite za metalik cipele sa visokim potpeticama.

2. Patike su vam prešarene

Izbegavajte nošenje patika koje kombinuju više od dve boje. Šarena odeća i obuća je generalno nešto čemu treba reći zbogom nakon izlaska iz tinejdžerskog doba, a i tada nije baš preporučljiva ako želite da budete osoba od stila.

3. Čizme su vam pune suvišnih metalnih detalja

Kada se dodaju su ukusom na čizme, kaiševi, nitne i šiljci uopšte ne izgledaju toliko loše. Kada se pretera, međutim, obuća izgleda jeftino i previše ekstravagantno. Budite oprezni pri kupovini čizama i cipela sa metalnim detaljima i planirajte unapred sa kojom odećom ćete ih kombinovati.

4. Kupili ste cipele sa leopard printom

Na cipele sa leopard printom se ne gleda blagonaklono već neko vreme. Obuća sa drugačijim animal printovima, s druge strane, i dalje ima prođu, posebno ako se odlučite za neki elegantniji model kao što je onaj na desnoj slici iznad ovog pasusa.

5. Nosite duboke čizme od veštačke kože

U radnjama popularnih i ne baš toliko jeftinih brendova ćete pronaći i obuću od veštačke kože. U slučaju da se ipak odlučite za čizme od takvog materijala, naš savet je da izaberete što plići model.

thumbnail (1) City letnja preporuka #87: Nakit brenda KETZ Lisca 2019. Lisca kolekcija za leto 2019: Šareno, retro i seksi BUNDLE_17X01NAZB36X01NAZB_Zoom_F_1-600x900 6 odela koja će vam pomoći da izdominirate u poslovnom okruženju IMG_6890 City letnja preporuka #90: ZOA Handmade narukvice · · · · ·