pagecover
U VAZDUHU · društvene mreže

Oni kuvaju zdrave obroke, a bogami i izgledaju više nego zdravo. Ovih pet kuvara će vam otkriti najzanimljivije recepte za koje možda niste čuli, a biće i svojevrstan praznik za oči kada nakon napornog dana budete pregledali njihove Instagram profile.

1. Franko Noriega

Ovakvo telo se ne postiže kuvanjem, pa vas neće mnogo iznenaditi kada saznate da je Franko bivši plivač koji je učestvovao na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine. Takođe je radio i kao model za kampanje velikih brendova Dolce & Gabbana i Louis Vuitton. Danas je vlasnik i kuvar Baby Bras restorana u Njujorku. Na njegovom meniju se uglavnom nalaze specijaliteti peruvijanske brze hrane, napravljeni u malko zdravijoj varijanti.

2. Cezar Kasije

Cezar je maneken čija je najveća strast kuvanje. Do sada je napisao dva veoma uspešna kuvara: Model Kitchen i Cesar’s Kitchen. U prvom od njih, on promoviše svoje recepte zdravih obroka, ali i deli koristne savete o ishrani koje je dobio od svojih prijateljica iz sveta mode: Karli Klos, Mile Jovović i Lili Donaldson. Cezar obožava da pravi salate, a često ćete na njegovom Instagram profilu videti i fotografije zanimljivih pica.

3. Adam Kenvorti

Adam radi kao vlasnik i kuvar Grow Bara, idealnog mesta za uživanje u laganoj hrani u letnjem periodu. Njegovim receptima zdrave hrane se na Instagramu divi blizu 85.000 ljudi. Osim što su zdravi i ukusni, obroci koje sprema Adam izgledaju prosto božanstveno, što možete i sami primetiti na njegovom profilu.

4. Isak Karu

Ovaj momak je imao čast da ga profesionalnom kuvanju podučava Anđela Hartnet, osoba koja je usavršavala svoje kulinarske veštine sa čuvenim Gordonom Remzijem. Kao i ostala gospoda sa liste, i Isak Kara je prvo bio model. Kada mu je dosadilo da se slika i hoda pistom za Hermes, Moschino i Valentino modne brendove, napravio je svoj YouTube kanal The Dirty Dishes, gde ga možete gledati kako pravi svoje specijalitete, a dobra vest je da je i kuvar na pomolu.

5. Džo Viks

Džo Viks je lični trener koji je u svoj fitnes režim, osim vežbi za mršavljenje i oblikovanje tela, uključio i veoma korisne savete o zdravoj ishrani, koje na Instagram društvenoj mreži prati nešto manje od 2 miliona ljudi. Posebno su popularni njegovi #Leanin15 video recepti u kojima predstavlja zdrave obroke koji se lako pripremaju za svega 15 minuta.

pagecover Muškarci poziraju kao žene 14871860-DCYsZ17WAAAe_gk1-1498461252-650-003e696a7b-1498658526_cover Ne verujte slikama na socijalnim mrežama! pageselficover Selfiji u najgorim trenucima friendzone-draft-31-photos-26_cover Pakao „zone prijateljstva“ na društvenim mrežama · · · · ·