636691633504407597-once-upon-a-time-in-hollywood-QT9-R-00054
KULTURA · film/TV

Teško je poverovati da Margo Robi ima samo 28 godina. Ona je za kratko vreme uspela da postane jedna od najboljih glumica u Holivudu. Gledali smo je u visokobudžetnim hitovima kao što su „Tarzan“ i „Samoubilački odred“, ali i u zahtevnim dramskim ulogama u filmovima „Ja, Tonja“ i „Marija Stjuart kraljica Škotske“.

Imala je priliku da sarađuje sa slavnim rediteljem Martinom Skorsezeom (Vuk sa Vol Strita), a nedavno je na Kanskom festivalu prikazan i njen projekat sa Kventinom Tarantinom, film Bilo jednom u Holivudu. Već smo pričali o njenom istančanom modnom stilu, a sada ćemo vam otkriti još neke zanimljivosti iz njenog života.

1. Kao devojčica išla je u školu cirkusa

Sa osam godina, Margo se na nagovor svoje majke upisala u školu cirkusa. Zanimljivo je da je malo falilo da joj akrobatske veštine koje je tu naučila budu od koristi u jednom filmu. Naime, godine 2016. je trebalo da igra glavnu ulogu akrobatkinje u filmu Kraljica letenja, ali je taj filmski projekat otkazan.

2. Prvu zapaženu ulogu je dobila tzv. hladnim pozivom

Margo je iza sebe imala par uloga u filmovima i reklamama kada je odlučila da pozove kreatore čuvene australijske serije Susedi. Taj odvažan potez joj je omogućio da bude pozvana na audiciju gde je ostavila dobar utisak i dobila epizodnu ulogu u ovoj seriji. Ona je tumačila Donu Fridman, koja je kasnije postala i jedan od glavnih likova Suseda.

3. Opsednuta je hokejem

Kada je bila tinejdžerka, Margo je želela da se oproba u hokeju na ledu, ali u njenom mestu nije bilo odgovarajućih terena za ovaj sport. Ona je ipak dobila šansu da igra hokej na travi, a nakon što se preselila u Njujork, igrala je i za lokalni tim ovog grada u pauzama između glumačkih obaveza. Njen omiljeni hokejaški tim su Njujork Rendžersi.

4. Margo nije išla na audiciju za ulogu Harli Kvin u Samoubilačkom odredu

Producent i autori ovog superherojskog filma su po svaku cenu želeli da vide Margo u ulozi Harli Kvin. Oni su čak bili spremni da joj ponude ulogu bez audicije. Margo je, naravno, prihvatila rolu i po oceni publike i kritike ona je bila retka svetla tačka ovog ne preterano kvalitetnog ostvarenja.

5. Ona ima svoju producentsku kuću

Zajedno sa svojim mužem Tomom Akerlijem, Margo je vlasnica producentske kuće LuckyChap Entertainment. Ova kompanija će inače učestvovati u njenom narednom filmu Ptice grabljivice u kome će talentovana glumica ponovo tumačiti lik Harli Kvin iz DC filmskog univerzuma.

BeFunky-collage Top 10-11-12… najboljih uloga Kijanua Rivsa Film and Television U planu je snimanje drugog dela filma „Gladijator“ Screen-Shot-2019-06-13-at-12.02.23-PM Pogledajte trejler za nastavak horor remek-dela „Isijavanje“ maxresdefault Černobilj: Uporedni prikaz scena iz serije i stvarnih dokumentarnih snimaka · · ·