BeFunky-collage (11)
U VAZDUHU · urban flash

U današnjem društvu, koje je u velikoj meri lišeno emocija i bliskosti, emotivne veze i brakovi su na sve većem iskušenju, te ne čudi što smo svedoci velikog broja mladih ljudi koji vode singl život. Čini se da devojkama takav status daleko teže pada, ali i među njima postoje mnoge razlike. U nastavku otkrijte 5 najdominantnijih tipova.

Da li ste drama queen koja veruje da nikada neće pronaći srodnu dušu, ili ste tek odnedavno solo pa se još uvek privikavate na novonastalu situaciju? Da li ste hiperaktivni, ili pak nostalgični tip? Možda jednostavno birate solo status zato što vam se tako dopada! Ukoliko još uvek niste sigurni kom tipu pripadate, redovi koji slede rešiće vam tu dilemu.

1. Depresivac

Ovaj tip devojaka veruje da nikada neće naći novog partnera, te da njihov život bez ljubavi nema smisla. Sklone su da plaču i jadikuju nad sopstvenom sudbinom, a ako pokušate da ih oraspoložite ili razuverite, dočekaće vas na nož. One prosto vole svoju tugu i to treba poštovati sve dok same ne shvate da ih takav stav nikuda ne vodi…

2. Svež solo igrač

Njih ćete lako prepoznati tako što u ujutru u kancelariju dolaze podbulih očiju i natečenih kapaka, pa niste sigurni da li su cele noći plakale ili su se tek vratile iz ludog provoda. Ili je možda u pitanju kombinacija ova dva scenarija? Vrlo su promenljivog raspoloženja i imaju prenagljene reakcije, te iz ushićenja, lako mogu skliznuti u tugu i bes ako im neko poremeti planove, naročito one za potencijalni izlazak.

3. Hiperaktivni tip

Ovaj tip devojaka ima potrebu da pokaže bivšem dečku, prijateljima i svima ostalima da im život nije stao zato što su raskinule dugu vezu. Naprotiv, one se osećaju sjajno i žele to svima da pokažu, tako da odlaze na mali milion kurseva – od joge i kuvanja, do časova francuskog i slikanja na svili. Neretko su sklone avanturama i adrenalinskim sportovima, a na Instagram pričama deluju srećno, slobodno i nasmejano. U stvarnom životu, pitanje je…

4. Nostalgičar

Reč je o devojkama koje ostaju zarobljene u prošlosti tokom nedelja, meseci, pa čak i nekoliko godina, lamentirajući nad svojom sudbinom i idealizujući vezu koja očigledno nije imala budućnost. Takav stav ih koči da krenu dalje, jer čak i ako upoznaju neku novu osobu, sklone su da je porede sa bivšim, što ih automatski čini nesrećnim. Zapravo, ove devojke čeznu za slikom para koju su činile sa nekim, a ne za konkretnim partnerom.

5. Singl po slobodnom izboru

Verovali ili ne, postoje i devojke koje naprosto ne žele da budu u vezi i imaju partnera. Za njih je to previše zahtevan poduhvat jer vole svoju slobodu i nisu spremne da čine ustupke razne vrste. One jednostavno uživaju da svoje odluke donose same, bilo da je reč o tome koji film će pogledati u bioskopu ili gde će otputovati na odmor.

photo-1525856826449-64ca66a20383 Kako milenijalci menjaju svet? page-cover Oni su se obogatili na najčudnije načine guinness_clear Guinness Clear: Reklama za „novi“ bezbojni napitak poznatog brenda page-cover Najzabavnije fotke nastaju slučajno · · · ·