gallery-1496848676-marlon-brando-1140x760
PULS GRADA · sport&rekreacija

Leto samo što nam nije zakucalo na vrata, a to znači da je stigla sezona nošenja majica. Ne postoji ništa tako jednostavno, a efektno kao bela majica, ali za taj potez je potrebno biti u dobroj formi.

Stilski gledano, bela majica je uvek dobar izbor za leto. Međutim, da bi efekat bio potpun, trebalo bi poraditi na formi i izgledu. U nastavku pronađite 5 vežbi koje će vam pomoći u zatezanju stomaka, jačanju leđa i naglašavanju bicepsa i tricepsa.

Za bicepse i „V“ oblik

Zgibovi su veoma produktivne vežbe koje mogu pomoći svakom muškarcu u postizanju željene snage i izgleda gornjeg dela tela. Utiču na sve mišiće od leđa do bicepsa, a sjajni su za postizanje „V“ oblika u beloj majici. Dve serije od po 10 ponavljanja par puta nedeljno biće dovoljne za sjajan izgled.

Za smanjivanje stomaka i jačanje ramena

Ova vežba je sjajna zato što se može raditi bez ikakve opreme, a predstavlja odličnu alternativu za kardio. Noge se naizmenično savijaju ka stomaku, sa 50-60 ponavljanja. Pored topljenja masti, jača se celo telo, a posebno leđa i ramena.

Za mišiće koji spajaju ramena i vrat

Jačanje mišića koji povezuju ramena sa vratom doneće bolji stav tela i lepšu siluetu u majici. Za to će vam biti potrebni jednoručni ili dvoručni tegovi, a iako vežba deluje lako, zahtevna je i efektna.

Za tricepse

Kako su tricepsi najveći mišići u rukama, najviše vremena treba posvetiti njima ako želite da impresionirate izgledom. Vežbe propadanja najbolji su izbor u ovom slučaju.

Za sveukupno dobar izgled

Ova vrsta vežbe dolazi iz Indije, gde je već vekovima koriste rvači kako bi bili u formi. Obuhvataju skoro sve oblasti i mišiće u telu, a cilj je da tokom vežbanja grudi i stomak ne dodiruju zemlju.

the-worlde28099s-fastest-backwards-runner Upoznajte rekordera u trčanju unazad Zlatan Ibrahimović (foto: Peter Powell) Zlatan Ibrahimović se pridružuje kompaniji Visa page_cover Smešni momenti iz teretane 28783563_1835226246507661_5367793170159741936_n_cover 31. Beogradski maraton · · · ·